Да се разкрасим с Гуинет Полтроу

eva.bg 31 March 2021

Снимка: YouTube Vogue

„Искрено вярвам, че красотата и здравословният начин на живот вървят ръка за ръка!“ – това е първото, което заяви Гуинет Полтроу във видео рубриката на Vogue, в която разкри сутрешната си разкрасителна рутина.

Това е второто участие на Гуинет в рубриката, но този път тя сподели какво се е променило през годините и как подобрява грижата за кожата и тялото си.

„Първото нещо, което правя сутрин, е да изпия смутито си. В него има бадемово мляко и масло, както и протеинова пудра. Винаги се уверявам, че съм приела нужния си протеин, преди сутрешната ми тренировка“, казва Гуинет.

Другата задължителна част от рутината й сутрин е медитацията: „Моят съпруг ми прави компания. Това е прекрасен начин да започнеш деня: прочиствайки ума си, съсредоточавайки се в себе си. Уверила съм се в това, че когато си създадеш ритуали, се чувстваш много по-добре. Защото инвестираш време в себе си.“

Когато стигне до банята, Гуинет прибягва до ексфолирането: „Това е нещо, без което не мога!“, казва тя. Следващата стъпка е серум с натурални, подхранващи съставки. Когато е имала натоварена нощ, предстои й фотосесия или важна среща, Гуинет използва специална хидратираща маска за зоната около очите:„Понякога се разхождам известно време из къщата с тези хидратиращи лепенки под очите. Децата ми, разбира се, веднага ме взимат на подбив“, казва актрисата.

Тя не пропуска и фейс масажа, в който се кълнат много знаменитости. Вижте всяка стъпка от сутрешната рутина на Гуинет Полтроу в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР