Истински романс

29 March 2021

Неочаквано в модната тишина, настанала след втората вълна на пандемията, изразяваща се в засилено предпочитание към удобни, меки и basic дрехи, се чу шумолене на дълги поли и специфичният звук на подрънкващи перли.

Dressing up, или желанието да се обличаме, за да бъдем забелязани, се възроди дори в домашни условия, не без помощта на нашумелия сериал „Бриджертън“ от регентския период на 19. век в Лондон. 

Буфан ръкави, красиви бродерии, множество набори и детайли с деликатна ръчна изработка са само малка част от романтичния гардероб на онази епоха, а как прочитът й може да бъде осъвременен с нетипичен избор на цветове и допълнителен стайлинг, видяхме в работата на дизайнерката по костюмите Елън Мироник.



Стремежът ни към повече женственост се засили и от новината, че Simone Rocha ще бъде следващият дизайнер, който ще колаборира с H&M – това означава, че нейните характерни обемни силуети, плуващи в тюл, перли и деликатна дантела, ще бъдат скоро сред нас на много достъпни цени, за да задоволим глада си за романтика.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР