Брак №5 за Никълъс Кейдж. Тайнствената чанта на младоженката

Отново азиатска прелест!

eva.bg 06 March 2021

Светът с известно закъснение научи, че на 16 февруари 57-годишният актьор Никълъс Кейдж е сключил брак със своята 26-годишна приятелка, японката Рико Шибата, в Лас Вегас. Изданието USAToday е получило официално потвърждение на новината от официалния представител на звездата Шанън Бар. Дори вече знаем, че г-ца Шибата е приела фамилията на съпруга си и вече е г-жа Рико Кейдж.

Актьорът призна, че се е сгодил с приятелката си през август 2020 г. като още тогава разказа за нетрадиционния начин, по който й е предложил брак и който се е наложил заради пандемията.

„Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, Япония, а аз – в Невада. Не се видяхме цели 6 месеца.“ Затова пък двамата влюбени общували всекидневно през приложението FaceTime . Един ден Кейдж просто й казал: Искам да се оженя за теб!. И тя се съгласила.

Кейдж използвал онлайн пазаруването, за да поръча и изпрати на любимата си уникален годежен пръстен от черно злато с черен диамант, тъй като знаел, че черният цвят й е любим.

Самата сватба – този път реална, а не виртуална – се състояла месеци по-късно в Лас Вегас. Имало традиционен, но и шинтоистки ритуал, за да бъде уважена и културата на булката. Рико била облечена в ръчноправено традиционно булчинско кимоно, а Кейдж – в смокинг, дело на Том Форд.

Припомняме, че актьорът има зад гърба си бракове с актрисата Патриша Аркет, с дъщерята на Елвис Пресли Лиса Мари Пресли, с актрисата Алис Ким (с която имат 15-годишен син) и с гримьорката Ерика Коике. Бракът му с последната продължава точно 4 дни. Кейдж има и 30-годишен син от връзката си с актрисата Кристина Фултън.

 И сега - за чантата. Ако се поразровите из интернет, ще откриете немалко снимки на Нико и Рико, ако си позволим така да наречем брачната вече двойка Никълъс и Рико Кейдж. Ще откриете и още нещо - че в 95% от случаите новата мисис Кейдж носи една и съща малка кафява кожена чанта. За да не си губите времето - вижте снимките в нашата галерия. Очевидно суетата не е присъща на Рико - версия 1. Няма друга чанта - версия 2, макар че едва ли.  Чантата й носи късмет - версия 3. Възможно е, все пак ето - вече е омъжена за холивудска звезда. Никълъс Кейдж нарочно не й купува нова чанта, за да изпробва любовта й и дали не е с него само заради парите му - версия 4. Глупости! Все пак й е купил годежен пръстен от черно злато с черен диамант. 

Не, явно просто младата дама е постоянна в чувствата си - както към чантите, така и към мъжете. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР