Какво ни готви бъдещето?

Да попитаме картите Art Tarot

02 March 2021

Снимка: Sariev

Все повече, усещайки, че живеeм в едно вододелно време за света, ние се питаме, а къде е онзи край или граница, която дели минало, настояще, бъдеще?

Още преди пандемията нашата интуиция не ни ли подсказваше, че това, което приемахме за наръчник за функциониране на света, се разколебава? И пандемията само потвърди нашите съмнения.

Винаги може обаче да подредите бъдещето с помощта на картите „Art Tarot“ на Мич Брезунек. Тълкуването на символа, изписан на картите, може да се инерпретира като пророчество или като част от по-психологически подход. Тo позволява на всеки да се проектира в бъдещето на света на изкуството, да се свърже отново с миналото, настоящето и бъдещето.

"Ами ако магията, запечатана в окултните традиции, дойде и ни освети пътя? Ами ако мистичните сили на миналите ни цивилизации са начинът да се възстановят връзките между миналото и настоящето, за да можем да направляваме по-добре бъдещето си? Именно в такава спешна ситуация е създадено това тесте карти Таро, за да ни даде надежда за нов артистичен свят, свързан с пространството, с времето, с духовното, свят за физическо и психическо свързване, който надхвърля границите на разума”, казва Мич Брезунек. Картите ще бъдат достъпни в галерия Sariev, Пловдив.

Междувременно може да ги разгледате в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР