Серина Уилямс извън корта

39-годишната топ тенисистка продължава да поддържа сила и гъвкавост в дома си.

eva.bg 27 February 2021

Снимка: Instagram

Колкото и да ни е тъжно, че в определяните като „мачове на майките“ тенис срещи между нашето момиче Цвети Пиронкова и Серина Уилямс, американката не даде шанс за българска победа, нека да погледнем и от „нежната“ страна на нещата.

И двете са успешни жени и майки, давайки много сила и енергия, за да бъдат на върха в личния си живот и в публичното пространство.

Серина Уилямс например показа как тренира вкъщи. Тя демонстрира сила на мускулите си, докато впечатляващо виси във въздушен обръч, монтиран в дома й.

За тренировката, насочена към ръцете, раменете и горната част на тялото, тя е в подходящото за Инстаграм облекло, демонстрирайки изумителна кондиция в баланса. Редовното използване на въздушен обръч й помага за гъвкавост, баланс и координация, както и за премахване на стреса.

Освен това е известно, че т.нар. „въздушна йога“ помага за облекчаване на болезнени симптоми за хора, които страдат от болки в гърба, сколиоза или дискова херния.

„Сутрин е време за тренировки на корта. Следобед разпускам у дома“, казва Серина Уилямс. Докато огъва тялото си на обръча, тя не само отпуска и стяга мускулатурата си, но може да го прави и в присъствието на дъщеря си и съпруга си Алексис Оханян, защото времето със семейството никога не й достига. Тренировката й е вдъхновена от постиженията на актьорите от Cirque du Coleil, на които според нейни изказвания в американската преса, тя не спира да се възхищава.     

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР