Принц Хари: Направих това, което всеки баща и съпруг би направил

eva.bg 26 February 2021

Снимка: getty images/guliver

Седмица преди голямото интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри, където двамата ще коментират отношенията си в кралското семейство, напускането на Великобритания, установяването им в САЩ за постоянно, сблъсъкът с расизма и омразата, раждането на детето им, спонтанния аборт и настоящата втора бременност (да, много теми има за обсъждане и все любопитни), внукът на кралица Елизабет II участва в шоуто на Джеймс Кордън.

Въпреки че в случая не става въпрос за просторно интервю, а по-скоро за забавно включване в предаването, в рамките на което двамата дори се возиха на двуетажен автобус из Лос Анджелис и пияха чай в скъпи порцеланови чаши, водещият все пак успя да измъкне малко информация от Хари за наболелите теми.

А той бе лаконичен, заявявайки, че всъщност „никога не си е тръгвал от кралското семейство“. Престолонаследникът заяви: „Направих това, което всеки баща и съпруг би направил“, каза Хари.

Това, което визира той, е вълната от омраза и негативизъм спрямо Меган Маркъл на Острова и решението му в крайна сметка било да осигури спокойствието и щастието на семейството си, дори това да е за сметка на кралските титли и наследство.

За повече детайли ще почакаме участието му в интервюто на Опра. А междувременно може да се позабавлявата с Джеймс и Хари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР