Съвременните технологии срещу портокаловата кожа

Новата серия на Lierac Body-Slim използват най-иновативните техники, за да ви избави от целулита…

04 March 2021

Ако не вярвате, че целулитът е сред най-често срещаните проблеми, нека ви кажем, че над 90% от жените в световен мащаб страдат от т.нар. „портокалова кожа“. Както е известно, целулитът представлява натрупване на мазнини в клетките на подкожната мастна тъкан, в резултат на което се получава ефектът на портокаловата кожа (по дупето, бедрата, корема). Причините за проблема са комплексни и взаимосвързани: начин на живот, генетика, хормонален дисбаланс. Така че е истински важно да се грижите за себе си и да следите дали процесите в тялото ви протичат нормално, тъй като целулитът може да бъде показател за противното.

А сега, казвайки всичко това, нека си отдъхнем и да се благодарим, че живеем в 21 век. Да, има причина да се радваме на това, защото технологиите и естетическата медицина напредват, създавайки иновативни и много ефективни методи, които да ни помогнат да поведем в борбата с целулита. И не, не говорим за болезнени процедури като липосукцията или пък ендермологията. Всеки ден нови и нови проучвания трупат знания и експертите създават подобрени техники, на които можем да се доверим. Една от тях е криолиполизата.

За много хора тази процедура е напълно нечувано явление, затова ще ви въведем в най-важните й аспекти. Накратко казано, крилолиполизата има силата да побеждава целулита чрез студ. Натрупаните мастни клетки (адипоцити), които споменахме по-горе, са адски чувствителни към студа. Тази техника буквално ги атакува, чрез поставяне на вендуза, която изстудява третираната област до -10°C.

Резултатите не са мигновени – тялото започва да премахва мастните клетки до два месеца след процедурата. След три месеца мазните издутини са намалели с до 30% и вие сте готови да продължите борбата с целулита, докато не го елиминирате значително. Но все още не сме споменали най-хубавото – криолиполизата е неинванзивна безболезнена техника. След нея можете да продължите живота си нормално, без дълги периоди на възстановяване.

Други два метода за елиминиране на подкожните мазнини са липолизата и термогенезата. Липолизата се бори с натрупания запас от мазнини, складиран от тялото за енергия, благодарение на три ензима: деснутрин, HSL и MGL. Термогенезата пък, както подсказва името, изгаря мазнините чрез повишаване на температурата на тялото. Протеинът, наречен UCP1, предизвиква подобна реакция в тялото, от която то произвежда топлина, разграждайки ненужните мазнини, причиняващи целулит.

Експертите от лаборатории Lierac виждат ефективността на съвременните технологии и решават да вземат най-доброто от тях. Разполагайки с 40-годишна експертиза и черпейки вдъхновение от медицинските естетични техники, тази година те подобриха формулата на серията си Body-Slim, която обединява тези ефективни методи в продукти, които можете да ползвате лесно и бързо у дома.

Звучи твърде хубаво, за да е истина, но нека ви разкажем повече:

Интензивният криоактивен концентрат има силата да се бори и с най-упорития стадий на целулита, навлизайки дълбоко в тъканите за да редуцира развитието му максимално. Така че, ако сте стигнали до момента, в който сте се уверили, че няма да намерите добро решение, не се отказвайте!

Уникалната формула на този продукт, включваща комплекс от джинджифил и кофеин, е съчетана със съвременните технологии на изстудяване и нагряване: WTB система, която има изгарящо мазнините действие, и про-ирисин, който наподобява криолиполизата, предизвиквайки в тялото реакция срещу студа, в резултат на което то унищожава мазнините. Ефективността е доказана клинично, а цифрите ще ви изненадат – до 83% по-тонизирана кожа след 7 дни и 70% по-малко целулит след 28 дни.

Стягащият концентрат е другият основен продукт от серията Body-Slim. Формулата му е по-различна с това, че съдържа пептид, който подобрява клетъчния метаболизъм на всички слоеве на кожата, както и с екстракт от бъз, който пък е популярен с дрениращото си свойство.

 

Кожата ви отново ще започне интензивно да освобождава мазнини, а финалният стягащ ефект е чудесно допълнение към криоактивния концентрат.

Криоактивният концентрат на Lierac се предлага и с ролер, с който можете да подсилите ефективността на 100%. Ежедневният масаж върху засегнатите зони с правилната козметика ще стане любима част от бюти рутината ви: какво по-хубаво от това да релаксирате, едновременно грижейки се за красотата на кожата си? 2021 може да бъде годината, в която печелите безмилостно жестоката борба с целулита!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР