Обвиниха Жерар Депардийо в сексуално насилие

eva.bg 24 February 2021

Снимка: Getty Images

През последните няколко месеца в сексуално насилие бяха обвинени дизайнерът Александър Уанг и певецът Мерилин Менсън. Докато те се опитват да изяснят ситуацията и да изчистят имената си, стана ясно, че и френският актьор Жерар Депардийо е обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства на 16 декември 2020 г.

Депардийо категорично отрича обвиненията на предполагаемата жертва, която е млада актриса в началото на 20-те си години. Момичето се е оплакало в жандармерията в края на август 2018 г., твърдейки, че е била изнасилена от Жерар два пъти в неговия парижки апартамент.

Около ситуацията не се е вдигнало много шум, тъй като през лятото на 2019 г. разследването е било прекратено, а адвокатът на Депардийо, Ерве Темим, е държал на дискретността. Актрисата обаче успява да го поднови. Според източниците, Жерар е в приятелски отношения със семейството на момичето.

В момента в съда продължават да мерят сили и други знаменитости, сред които са Джони Деп и Амбър Хърд. В техния случай обвиненията са за домашно насилие и понастоящем се изяснява кой е бил насилникът в брака им.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР