Топ 10 на най-скъпоплатенитe жени в Инстаграм

Силвия Канин 21 February 2021

 

Кайли Дженър
@kyliejenner
202+ милиона последователи
Цена за пост: 986 000 долара

Освен от своята бюти империя някога грозното пате в семейство Кардашиян прави милиони долари и от своя Инстаграм акаунт. Провокативната хубавица със състояние около 900 милиона долара според Forbes получава малко под милион долара за пост в социалната мрежа, дишайки във врата на Скалата, който е абсолютният рекордьор в мрежата с 1 015 000 долара за пост.

Ким Кардашиян Уест
@kimkardashian
192+ милиона последователи
Цена за пост: 858 000 долара

Жената, която до голяма степен стана нарицателно за времената, в които живеем… си живее живота, и то много добре. За нас качването на постове е удоволствие, за Ким е работа, която й носи почти
900 000 хиляди долара, натискайки бутона “POST”.

Ариана Гранде
@arianagrande
208+ милиона последователи
Цена за пост: 853 000  долара

Миньончето, което често е сравнявано с Марая Кери заради завидния си талант, е сред любимите звезди на подрастващите, а ако нещо е сигурно, то е, че техните желания движат голяма част от инфлуенс икономиката. В случая на Гранде публикуването на рекламен пост струва „скромните“ 853 000 долара.

Селена Гомес
@selenagomez
195+ милиона последователи
Цена за пост: 848 000 долара

На 5-о място за 2020-а попада още една Disney звезда, която освен талантлива и любопитна за папараците е изключително земна и някак нормална въпреки блясъка в живота си. Може би точно това е причината Селена да е сред най-обичаните в Инстаграм и най-високоплатените, разбира се.

Бионсе Ноулс
@beyonce
156+ милиона последователи
Цена за пост: 770 000 долара

Дотук най-малко личният Инстаграм акаунт е този на Бионсе. Звездата не следва абсолютно никого и, честно казано, се съмняваме да качва дори малък процент от посто-вете си в социалната мрежа. Това обаче не пречи на
Queen B, както я наричат феновете, да печели по 770 000 долара на пост.



Тейлър Суифт
@taylorswift
140+ милиона последователи
Цена за пост: 722 000 долара
С 10 награди „Грами“ и противоречиво поведение Тейлър Суифт ту е най-сладката американска изпълнителка, ту е във вихъра на междузвезден скандал, в който е лошият герой. Добра или не, нейното място в топ 10 е напълно заслужено, защото от един пост Тейлър печели цели 722 000 долара.



Дженифър Лопес
@jlo
134+ милиона последователи
Цена за пост: 663 000 долара
За никого не би трябвало да е изненада да види латино дивата сред най-скъпо платените в Интернет. Ако има човек, на когото луксът му отива изключително много, това безспорно е Дженифър Лопес, която подсигурява бляскавия си живот и със солидни суми за пост в социалната мрежа.

Ники Минаж
@nickiminaj
124+ милиона последователи
Цена за пост: 625 000 долара

Хип-хоп изпълнителката заема 10-о място в класацията, оставяйки след себе си звезди като Кендал Дженър, Cardi B, Били Айлиш и Джиджи Хадид. 100 милиона долара, толкова е състоянието на Минаж през
2020-а, само можем да предположим колко от тях са дошли от постовете й в Инстаграм.



Кендал Дженър
@kendalljenner
143+ милиона последователи
Цена за пост: 608 000 долара

Колкото и да ни се иска в топ 10 да са само две от представителките на клана Кардашиян, те стават все повече. Предпоследна по заплащане на звездни постове е топмоделът Кендал Дженър, която наследява дългите си крака от баща си, някога Брус, а днес Кейтлин Дженър.



Клои Кардашиян
@khloekardashian
123+ милиона последователи
Цена за пост: 608 000 долара

С идентична сума за платена публикация като тази на Кендал може да се похвали и Клои Кардашиян. Някои я намират за най-забавната сестра, а други не могат да й простят прекаляването с фотошоп. Каквото и да казват хората обаче, Клои все пак попада в списъка с най-скъпоплатени в социалната мрежа звезди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР