Меган и Хари ще дадат ексклузивно интервю пред Опра Уинфри

eva.bg 16 February 2021

Още от момента, в който се разбра за връзката на Меган Маркъл и принц Хари, към актрисата започнаха да валят стотици предложения за интервюта. Както сигурно предполагате, всички те бяха отхвърлени. Сериозните намерения на Хари да се ожени за Меган налагаха дискретност.

Но дори и след кралската сватба и превръщането им в херцози на Съсекс, Меган и Хари продължиха тази дискретност и пазеха личния си живот далеч от всякаква публичност.

Сега обаче, след като се отказаха от кралските си задължения, явно двамата са решили, че е крайно време да споделят своята история със света.

Меган и Хари ще дадат ексклузивно 90-минутно интервю пред Опра Уинфри на седми март. Да изберат Опра, не е изненадващо за онези, които знаят, че легендарната водеща бе поканена на кралската сватба на херцозите, поддържа топли приятелски отношения с тях, а сега Уинфри и принц Хари работят по съвместен проект за Apple TV+.

Предстои да видим какво ще разкрият херцозите и дали това няма по някакъв начин отново да разбуни духовете в британската кралска фамилия. Със сигурност една от основните теми ще е второто дете, което двамата очакват и което би трябвало да се появи ня бял свят след няколко месеца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР