Бельо за Свети Валентин според формата на тялото

eva.bg 05 February 2021

Наближава празникът на влюбените. И въпреки че Свети Валентин е католически празник, много от нас се вълнуват, търсейки идеалния начин да направят деня си специален. Затова решихме да се посъветваме с експертите в областта на бельото Astratex. Те ни дадоха предложения за перфектното бельо за всеки тип фигура, което ще ви накара да се чувствате уверени в кожата си.

„Обърнат триъгълник“ (раменете са по-широки от бедрата и ханша)

Дамите с фигура тип „Обърнат триъгълник“ трябва да намерят начин визуално да увеличат долната част на тялото, така че да компенсират по-широките си рамене. В случай, че вашата фигура е такава, ви съветваме да заложите на нощница, която се разкроява към кръста и талията. Така не само ще постигнете кокетна и секси визия, но и ще балансирате пропорциите на тялото си. Друг вариант е еротичното боди. Изберете модел, който придава визуален обем на ханша и дупето, например с дантела.

 „Пясъчен часовник“ (баланс между размера на раменете и ханша с изявена талия)

Дамите с този тип фигура могат да заложат на визия с широк жартиерен колан, която ще украси допълнително тяхната подчертана талия. Ако сте дама с такава фигура изберете комплект сутиен, бикини и жартиерен колан изцяло от дантела. Тази материя перфектно ще подчертае красивите ви форми. Може да се спрете и на гореща визия в червен цвят – тъкмо в духа на Свети Валентин. Въпреки че често червеният цвят е доста „капризен“ и някои дами го избягват, спокойно можете да заложите на него, стига да подберете бельото и аксесоарите си с вкус.

„Правоъгълник“ (раменете, талията и бедрата са в една линия)

Жените с „правоъгълна“ фигура са най-често слаби и с изявена мускулатура на краката. За тях е най-добре да подчертаят своята женственост и в същото време да прикрият така наречените „ъглови зони“. Ако сте притежателка на този тип фигура, можете да заложите на провокативна визия в класичесно черно. Изберете сет от сутиен, бикини, жартиерен колан и дълги чорапи, които да подчертаят ръста и красотата на краката ви. Хубаво е да сложите и сако или еротичен халат, така че да омекотите извивките си.

„Ябълка“ (талията и горната част на тялото са по-широки от бедрата)

Дамите с фигура тип „ябълка“ са най-често с по-пищни форми. По-едрите бюст и ханш често им пречат да подчертаят правилно талията си. На тези от вас, които се припознават в тази фигура, експертите препоръчват черен еротичен корсет без банели, който има прикрепени жартиери. По този начин оптически ще издължите фигурата си, ще приберете корема и ще акцентирате деколтето. Същият ефект можете да имате и с еротична нощница в черен цвят, която ще прикрие несъвършенствата в ханша и талията и елегантно ще подчертае бюста.

„Круша“ (по-тесни рамене, в сравнение с бедрата и ханша)

Дамите с фигура тип „круша“ имат задачата оптически да намалят своя ханш и в същото време да увеличат обема на раменете и горната част на тялото си. Затова, ако сте с такава фигура, изберете съблазнителна визия, която да отнема вниманието от ханша. Заложете на боди, което е леко по-разкроено в горната част около бюста, и по-стегнато в ханша. Така ще удължите фигурата си и ще изваете страхотна секси визия. Заложете на бял цвят, цвят шампанско или червен цвят. Тези цветове ще помогнат за „разширяването“ на горната част на тялото ви.

Независимо от фигурата си, всяка една дама може да бъде секси, стига да бъде уверена в себе си и да се чувства удобно. Така че на Свети Валентин не забравяйте да „облечете“ и вашата увереност!

Всички модели можете да намерите на Astratex.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР