Какви очила ви отиват - открийте отговора

01 February 2021

Изборът на слънчеви очила от реномирана оптика носи след себе си своите модни и дългосрочни акорди, които, за да бъдат в пълно съзвучие с естетическите ни разбирания и индивидуални физически особености, трябва да бъдат съобразени с доста неща преди покупка. Най-добре е да изберем този вид аксесоар според формата на лицето, но да обърнем внимание и на особеностите на нашия нос. Тенът на кожата и цветът на косата са също водещ фактор за финалната селекция, а намирането на реномирана оптика ще ни даде сигурност, че купуваме най-доброто.

Магазин Skyoptic е доста добра възможност да купите изгодно, да избирате на воля, а на финала да станете собственици на класен чифт очила, за който отдавна си мечтаете. Задоволете модните си прищевки и практически нужди от адекватна защита за очите, доверявайки се на тази оптика и предложенията там. Време е да заложите на правилния избор, а не на посредствените решения, които никой не харесва.

Попитахме една от оптиките за съвет

Основното предназначение на очилата е да ни помогнат да виждаме по-добре - пред компютъра, на близки и далечни разстояния, когато слънчевите лъчи са в изобилие и прочее. Този “инструмент” за подобряване на зрението трябва да е на първо място качествен, като изискването има задължителен и неотменим характер. За да бъде подчертан и модният им аспект по оптимален начин, е хубаво очилата да кореспондират на 100% с чертите и особеностите на нашето лице. Екипът на оптика Skyoptic съветва:

-  Изберете очила, чиято форма да е противоположна на тази на Вашето лице. По този начин ще постигнете добър баланс и хармонично звучене;

-  Заложете на рамките, които са решени в цветове, съответстващи на цвета на очите и косата Ви. За още по-добри резултати, купете очила, които да подхождат и на съдържанието в гардероба;

-  Вземете предвид сезона, през който ще носите аксесоара. Моделите в светли и ярки цветове са оптималното решение за лятото, а тъмните и “тежки” очила са удачни за зимата и есента;

-  Не се водете само по славата на дадена марка и препоръките на оптиката. По-скоро преценете добре с какви средства разполагате, а след това помислете и какво би Ви подхождало най-много.

Материалите, от които слънчевите и диоптрични очила са направени, са също от съществено значение. Колкото по-устойчиви са те, толкова по-дълго време ще можете да носите любимия си аксесоар. Това ще се отрази респективно и на цената, но нима не си заслужава да инвестирате в името на очното си здраве и модния си почерк?

Очила според формата на лицето

Формата на лицето е водещ фактор при избора на нови очила от някоя “проверена” оптика. В следващите редове ще всеем светлина по този въпрос, за да успеете да направите лесен, приятен и правилен избор. Имайте предвид следното:

    При по-широко лице - заоблени рамки, тип “корда” и стъкла в преливащ цвят, който ще внесе мекота;

    При тесни лица - очила с форма на котешко око и в светли нюанси;

    При кръгло лице - правоъгълни модели с декорации по дръжките;

    При лице с по-подчертани черти и скули - подходящи са очила, при които акцентът е в горната част. Добре е дръжките да бъдат в горната част на рамката.

Подобни решения ще откриете в оптика Skyoptic, която се стреми да предложи на всички свои клиенти модерни модели очила, които освен това се предлагат и на ниски цени.

Според големината на Вашите очи

Големите очи “търпят” малки очила и обратното - малките могат да бъдат визуално уголемени с по-обемист модел. Въпреки това, всичко се свежда до индивидуалните особености на всяко лице. Плътните устни до голяма степен компенсират големия нос или малките очи, затова е редно да вземем предвид и тях. Формата и дебелината на веждите е също важна при избора на очила с определена ширина, дължина, цвят и орнаментика.

Стил и вкус на обличане

Овални, кръгли, авиатор или прозрачни рамки - купувайки си нови очила, Вие се грижите за цялостната си визия, а не само за подчертаването на чертите на лицето. Стилове на обличане има най-различни, като за всеки един от тях са подходящи конкретни модели очила. От оптика Skyoptic съветват да не пренебрегвате дрехите в гардероба, както и бижутата, които носите най-често в ежедневието си.

Ако сте спортно ориентирани, заложете да очила тип “Авиатор”, но ако сте почитатели на елегантните облекла, то модел “Котешко око” би прилягал най-добре на деловата Ви визия. Разгледайте предложенията на оптика Skyoptic и изберете подходящи слънчеви и/или диоптрични очила, които да бъдат с Вас през целия ден.

Изводи

Ако трябва да направим заключение на казаното дотук, бихме казали, че покупката на каквито и да е очила е отговорно начинание, което не бива да приемаме единствено и само като поредната модна приумица. Когато правите селекцията, мислете и за здравето си, паралелно с това да постигнете атрактивна и модерна визия. Купете от оптика Skyoptic.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР