Новата татуировка на Бруклин Бекъм смути всички

eva.bg 26 January 2021

Снимка: Instagram

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, Бруклин, е щастливо сгоден за 26-годишната красавица Никола Пелц.

Двамата постоянно споделят свои снимки в мрежите, предизвиквайки умиление, но последните няколко поста на Бруклин накараха хората по-скоро да повдигнат вежди.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

21-годишният Бекъм показа в няколко кадъра, че е татуирал очите на Никола на врата си. Но това не е всичко – под тях е татуирано също и любовно писмо от годеницата му, което гласи:

„Мое любимо завинаги момче, чети тези думи винаги, когато се чувстваш тъжен. Искам да знаеш колко си обичан. Имаш най-красивото сърце, което познавам, и се надявам да не се налага да живея нито ден без любовта ти. Невероятен си. Знай, че можем да преминем през всичко заедно, ако дишаш дълбоко и ми се довериш. Обичам те повече от всичко. Твоята бъдеща съпруга“.

Както сигурно се досещате, много хора не сметнаха жеста на Бруклин за оригинален. Дори водещият Пиърс Морган коментира случая в Good Morning Britain:

„Ами ако утре се разделят? Ще трябва да си татуира очите на следващата си приятелка. С годините кой знае колко очи ще има на гърба си...“, пошегува се журналистът, като добави, че според него това изобщо не е романтично, а „плашещо и странно“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР