Бизнес хороскоп

Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Така ще започва бизнес хороскопът за всяка зодия за 2021 г.

Ясмина 27 January 2021

 

Овен
Колективното начало
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Овни, ще ви се наложи да бъдете търпеливи и да не се предоверявате на краткосрочните успехи, без обаче да се отчайвате от дребни спънки и загуби. Ще имате по много и от двете през годината, но по-важното е да летите над тях, да гледате напред и стъпка по стъпка да развивате бизнеса си стратегически. Търпение, упоритост и работа. Не разчитайте на късмет, случайности, покровители и прочие. Всичко е във ваши ръце, включително и това да намерите най-добрите партньори и да се включвате в колективни проекти. Не се осланяйте на правилото, че и сам воинът е воин. Не и сега. Няма да издържите сами.

Телец
Честна игра
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Добра ще е за вас, Телци – все пак по китайския хороскоп това е годината на Белия метален бик. Роднини сте с шефа, така да се каже. Ще ви се наложи обаче да прекарате на работното си място повече, отколкото сте свикнали – вие определено не сте работохолиците на зодиака, да не се заблуждаваме. Хубавото е, че ако проявите дисциплина, спазвате сроковете и уговорките с бизнес партньорите си и не се опитвате да ги манипулирате, ще извлечете максимума от всяка ситуация. 2021 г. няма да поощри никаква хитрост, опит за заобикаляне на правилата и най-вече – опити за скатаване. Бъдете честни, директни и не подвеждайте. Кажете „не“ на хазартните решения.

Близнаци
Вашата екстравагантност
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! А вие, Близнаци, трябва да прибавите към тези две качества и прословутата си смелост. Най-екстравагантните ви проекти имат най-големи шансове сега. Не се задоволявайте с „колкото-толкова“, „по-добре малко, отколкото нищо“ и прочие. Пораженческата психика е най-лошият ви съветник. Не затъвайте в блатото на половинчатите компромисни решения, а развивайте идеите си – изпробвайте различни пътища и начини, а също така залагайте на нови хора, които може още да нямат опит или име в това, което правят, но са талантливи и заредени със страст към работата си. Бъдете гъвкави, взимайте бързи решения, вярвайте в интуицията си.

Рак
Уроците от миналото
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Оглеждайте се за сенки от миналото, Раци! Може би на грешки, които сте допускали в работата си преди и които са коствали много както на самите вас, така и на целия ви бизнес. Ще трябва да докажете на Вселената, че сте си научили добре урока. Така че 2021 г. за вас ще е нещо като изпит, но никой няма да ви предупреди кога точно ще нахълтат изпитващите, това е коварното. Дано сте си направили подробен разбор и анализ на грешките, допускани в миналото, и да устоите на изкушението да ги повторите. Не залагайте много на тази година, бъдете по-умерени в мечтите и плановете си, а също – задължително по-пестеливи! Забравете големите инвестиции.   

Лъв
Контролирайте, но не се налагайте
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Лъвовете не си падат по думата „трудолюбие“ и ви прилошава, така да се каже, нали? Упоритостта обаче ви е силна черта, така че всичко е наред. 2021 г. ще наложи на онези от вас, които са ангажирани със собствен бизнес, необходимост да са внимателни с обкръжението си и да не го изпускат от контрол. Най-добре ще е да държите нещата в свои ръце и да не се предоверявате. Както и да проследявате докрай важните проекти. В същото време обаче, ако искате да запазите добрата мотивация във фирмата си, се пазете да не се налагате и да не създавате прекалена дистанция между себе си и служителите и партньорите си. Бъдете гъвкави в отношенията си!

Дева
По-добре довършвайте, а не започвайте
Добре дошли в 2021 г. – годината на трудолюбивите и упоритите! Деви, вие това го умеете – вместо да говорите и теоретизирате, сега трябва да действате. Материализирайте идеите си, дори ако са дръзки и ви се струват на пръв поглед невъзможни за реализация. Съсредоточете се особено върху започнати проекти, най-вече ако са задвижени през втората половина на 2020-а. По-добре ще е да довършвате, отколкото да започвате. Бъдете пестеливи и много разумни, що се отнася до парите. Внимавайте с поемането на рискове, звездите няма да ви подкрепят в никакви хазартни начинания, в които се изисква сериозна инвестиция, а по-скоро в такива, които изискват партньорства и сериозна работа. При това задължително с ваше лично участие.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР