Бижуто е огледало на жената

Обичам да казвам на клиентите ни, че не те избират бижутата си, а бижутата избират тях, сподели пред EVA Ани Бобева, регионален мениджър на FREYWILLE за България, Румъния и Северна Америка

eva.bg 26 January 2021

Ани Бобева e регионален мениджър на FREYWILLE за България, Румъния и Северна Америка. Както сама определя себе си: „щастлива майка, обичана жена, професионалист.“ Поговорихме с нея за бижутата, жените, подаръците, пандемията и новите пазарни предизвикателства пред брандовете.

Промени ли се нагласата и начинът ни на пазаруване?

Начинът, по който взимаме решения, често се влияе от заобикалящата ни среда. Изминалата година се сблъскахме с нестандартна ситуация и това неминуемо промени поведението ни и нагласата ни като потребители: нуждата и приоритетите се измениха, съответно и търсенето и изискванията на потребителите.

Как се отрази „новото нормално“ на FREYWILLE в икономически и чисто пазарен аспект?

Трябва да призная, че най-големият шок за нас бе почти едновременното възпрепятстване на работата на повечето бутици. FREYWILLE е бранд с над 70 бутика по целия свят и гледайки как се затварят един по един, заради обявено извънредно положение, бе много тежко. Ние сме и компания, която изцяло се самоиздържа и само благодарение на навременна реакция и бързо реструктуриране успяхме да оцелеем.

Но именно заради този временен СТОП, успяхме да погледнем бранда и развитието му отстрани. Видяхме доста грешки и нови възможности и пренасочихме капитал към запазване на служители и инвестиция в бъдещето.

Въпреки трудностите в световен мащаб, отбелязахме ръст в продажбите (предимно онлайн) и увеличихме клиентите си. Отдавам го предимно на по-голямата възможност на хората да търсят обстойно и в крайна сметка да попаднат на точния продукт за тях. Повечето търсят дългосрочна инвестиция, търсят различното; търсят топлина и продукт, напомнящ им за преживяване, емоция (особено когато става въпрос за подаръци), а FREYWILLE предлага всичко това. Бижутата и аксесоарите на FREYWILLE са истинско и неподвластно на времето изкуство, което можете да носите всеки ден.

Смятате ли, че пандемията накара българите да променят отношението си към онлайн пазаруването (да не се притесняват да купуват онлайн, да внимават откъде и какво...)

Онлайн пазаруването от абсолютно табу се превърна в задължително, единствено като вариант и абсолютно безопасно. Големи скептици, a и много от клиентите ни също се насочиха към онлайн бутика ни, просто защото нямаха друга опция. В настоящата ситуация повечето онлайн магазини промениха и политиките си, за да са в услуга на клиента – удължена гаранция, срокове за връщане, заплащане, сигурна опаковка и дезинфекция на продуктите, и тн. Банковите разплащания онлайн вече са с допълнителна сигурност и промените в Закона за електронната търговия допълнително увеличават доверието на потребителите и в бъдеще онлайн търговията в България ще се увеличава драстично.

Има ли според вас универсални подаръци, които биха зарадвали всяка представителка на нежния пол?

Всяка жена е уникална и заслужава жест или подарък, подбран с внимание, мисъл и чувство лично за нея. Затова и бижутата FREYWILLE са идеалният подарък – малки произведения на изкуството, изрисувани ръчно и с голямо внимание към детайла.

С усмивка, надежда или притеснение посрещна FREYWILLE Новата година.

Винаги с усмивка и увереност. Никога не сме си поставяли непостижими цели. Винаги анализираме внимателно всяка промяна в икономическата среда и гледаме да се адаптираме адекватно, без да накърним имиджа си и запазвайки ценностите и философията на бранда. 2021-ва година се очертава доста динамична и много промени на различни пазари вече са в ход.

Айрис Апфел казва: „Ако имам избор да похарча много пари за аксесоари или за дреха, винаги ще заложа на аксесоарите. Според мен бижутата могат да променят визията ни повече от всичко друго.“ Съгласна ли сте с нея?

За мен бижуто е огледало на жената. Изборът на бижута изразява характер, стил и самочувствие. Такава е и дамата FREYWILLE.

Внедряването на големите художествени произведения от 19-и и 20-и век в бижутата на Freywille дава ярки, изразителни палитри и разпознаваеми композиции от цветове, които трудно остават незабелязани. Какви са предимствата на този максимализъм в аксесоарите и приканват ли ни бижутата на Frey Wille да мислим за стила си като за изкуство?

Всеки човек е различна картина и сам рисува платното си, чрез стилизирането си всеки ден. Колко цветна или монохрома ще е тази картина днес, е личен наш избор. Дрехите, прическата, грима и аксесоарите са щрихите, които са в основата картината. Бижутата нa FREYWILLE са плод на артистично вдъхновение и уникалност. Чрез многообразието на цветове, форми и високо качество на самия емайл, е създаден начин на изразяване на чувства и мисли, които са превърнати в истинско изкуство.

Издават ли бижутата по нещо за техния притежател?

Всеки аксесоар подчертава стила и дава заявка за самия му притежател. Бижутата са най-яркият и със сигурност най-забележимият от тях. Обичам да казвам на клиентите ни, че не те избират бижутата си, а бижутата избират тях. Конкретен цвят и форма винаги привлича конкретен клиент и може да покаже много за характера и аурата на клиента.

Как да изберем подходящото за нас бижу? Има ли някакъв безценен съвет, който винаги трябва да помним?

Няма по-красив аксесоар за всяка жена от усмивката й, затова, мили дами, избирайте бижута, които ви карат да се усмихвате и да сте самоуверени!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР