Да, това е неговата майка

eva.bg 22 January 2021

Снимка: Instagram

Често сме ви показвали Рийз Уидърспун с дъщеря й Ава, подчертавайки колко много си приличат. Факт е, че двете наистина са като две капки вода, което донякъде е обяснимо, защото все пак е въпрос на гени.

Този път обаче останахме впечатлени от кадъра на Рийз със сина й Дънкан, който тя пусна в Инстаграм профила си. Не толкова от гледна точка на прилика, а понеже ако не знаехме, че връзката им е родител-дете, сигурно бихме казали, че са връстници.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Само че, тя е на 44 години, а Дънкан е на 17. Както виждате, възрастовата разлика е голяма, но пък времето е толкова благосклонно спрямо актрисата.

С годините тя не просто не остарява, а сякаш се подмладява и разхубавява. Може би има нещо общо и с факта, че демонстрира такъв младежки дух, че няма как да я определим като стара.

Вижте в галерията ни снимки от Инстаграм профила на Рийз, които доказват тезата ни за младежкия дух на неостаряващата актриса.

„Обожавам да се шегувам, да танцувам и за се забавлявам с децата, но винаги съм държала на всички дребни детайли, като това дали са си измили зъбите и кога ще си легнат. Старая се и да усетя какво искат от живота, за да им помогна да сбъднат мечтите си. Искам да мога да им дам най-добрите съвети, но да ги оставя сами да вземат решенията си. Аз съм като техен мениджър“, казва в интервю Рийз.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР