Като две капки вода: Рийз Уидърспун и Ава Филип

eva.bg 14 December 2020

Снимка: Instagram

Рийз Уидърспун е много активна в социалните мрежи. Тя редовно публикува в своя Инстаграм профил, споделяйки живота си със своите (до момента) 24,7 милиона последователи.

Макар че снимките й винаги добиват много популярност, най-харесваните сред тях са тези с дъщерята на Рийз – 21-годишната Ава Филип.

Причина за това е, че двете са като две капки вода. Когато застанат една до друга, те приличат на сестри. Последният кадър, който актрисата сподели с дъщеря си, събра рекордните 1,9 милиона харесвания.

Кадърът е коледен, а двете носят сходни пуловери: „Е, трябваше да я помоля упорито да се облечем сходно, но пък сме много сладки, нали?“, написа Уидърспун към кадъра. „Та вие сте направо близначки!“, коментират голяма част от почитателите на актрисата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Ава пък неведнъж е споделяла колко силна връзка има с майка си:

„Това е красивата, невероятна жена, която ме научи на силата на добрината, любовта, амбицията и усиления труд. Тя ме вдъхновява абсолютно всеки ден. Не мога да изразя с думи колко съм й благодарна за живота, който ми дава, за това, че ме е научила на съчувствие, на добро“, написа тя преди време.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР