Две нови героини в предстоящите серии на „Сексът и градът“

eva.bg 19 January 2021

Снимка: Getty Images

Сериалът „Сексът и градът“ се превърна в култов, защото винаги е разбивал сексуални табута и разисквал актуални въпроси. Някои от темите, появили се в сериала в началото на 2000-те години, дори изпревариха времето си и днес се обсъждат горещо (като например въпросът „съществува ли бисексуалност“ и как да я разберем, както и илюстрирането на различните прояви на сексизъм и расизъм).

Новината, че „Сексът и градът“ се завръща, предизвика много фурор и всички очакваме да видим какво ще се получи. Снимките на новите 10 епизода са планирани за тази пролет. Дотогава всички почитатели на сериала жадно ще попиват всяка нова информация за него.

Сега вътрешен човек от проекта издаде, че новият сезон ще отразява реалността и настоящите социални проблеми, точно както са се стремили винаги създателите му.

Да, Ким Катрал няма да се върне в ролята на Саманта, но пък се очаква да гледаме две нови героини.

„Сериите ще бъдат колоритни и ще отразяват мултикултурния Ню Йорк“, издават вътрешните източници. По думите им новите героини ще бъдат цветнокожи, „силни и дръзки жени“, показващи реалността през 2021 г. в Голямата ябълка.

Създателите ще се постараят да представят шоуто така, че да не останат ирелевантни пред новото поколение зрители, които очакват да видят на екрана съвременните ценности и начин на живот.

Стана ясно, че трите актриси от старите сезони са си договорили впечатляващи хонорари за новите епизоди. А именно: Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън ще печелят по един милион долара на епизод. Засега са планирани десет, което означава, че със сигурност ще спечелят по десет милиона долара.

1 КОМЕНТАР
1
AVA
20 January 2021, 11:44

И десет нови няма как да компенсират отсъствието на Саманта!

ТВОЯТ КОМЕНТАР