Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

Една холивудска двойка по-малко...

eva.bg 19 January 2021

Бен Афлек и Ана де Армас

Снимка: Instagram

По време на карантината през март 2020 папараците уловиха Бен Афлек да си разменя страстни целувки с новата си приятелка – Ана де Армас. Съвсем скоро след това кубинско-испанската актриса официално потвърди отношенията им, споделяйки снимки с Афлек в Инстаграм профила си.

Сега обаче приближен до актьорите издава пред списание People, че двамата са се разделили. Връзката им продължи около година.

„Бен и Ана вече не се виждат. Връзката им беше сложна. Ана не искаше да живее в лос Анджелис, докато Бен нямаше избор – децата му са там и той не може да жертва това“, твърди източникът. Той добавя, че все пак Бен и Ана са приключили в добри отношения и между тях има дълбоко уважение. „Решението им бе взаимно и двамата са доволни от него. Те гледат в различни посоки, целите им се разминават.“

Бен продължава да работи върху себе си и да прекарва пълноценно време с децата си. В началото на миналата година в откровено интервю за The New York Times той говори подробно за проблемите си с алкохолизма, станали причина за разрушения му брак с Дженифър Гарнър:

„Разводът с Дженифър беше най-голямата ми грешка. Но срамът е токсичен. От него не може да се извлече нищо позитивно. Срамът води само до омраза към себе си“, каза тогава актьорът.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР