Не се страхува от духове и прилепи

eva.bg 16 January 2021

Двукратната носителка на Оскар и председателка на журито на миналогодишния филмов фестивал във Венеция Кейт Бланшет живее в имение в Кроубъроу, Източен Съсекс, Англия, за което местните твърдят, че е обитавано от духове.

Очевидно е обаче, че актрисата и съпругът й Андрю Ъптън не се притесняват особено от слуховете. През 2016 г. те купуват имението за 6,25 милиона долара.

Викторианският провинциален дом разполага със седем спални, седем бани и пет гостни. Сградата, построена през 1890 г., се руши в началото на 2000-а година, преди да бъде основно ремонтирана и продадена на Кейт.

В двора има малка вила с навес, които по време на карантината актрисата решава да събори, за да бъде изграден там градински офис с отделно помещение за медитация. Плановете са направени, идеята е брилянтна, но се явява непредвидено обстоятелство. Оказва се, че навесът е „лятната резиденция“ на прилепи и еко службите спират процеса на одобрение.

Впоследствие Кейт получава т.нар. „разрешително“, но при условие да осигури друг навес, който да приютява прилепите през лятото. Как Кейт ще се справи със ситуацията предстои да разберем. Но очевидно тя е смела жена с нестандартно мислене и непокорен австралийски дух, щом не се поколебава да купи имението, обявено през 2015 г. за 13-ата най-страховита изоставена къща във Великобритания.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР