Chanel пускат подкаст, посветен на изкуството и културата

eva.bg 15 January 2021

Модният гигант Chanel пуска серия от подкасти. Проектът се казва Chanel Connects. Подкастите ще бъдат посветени на изкуството и културата.

Участниците в различните издания ще бъдат добре познати имена, приятели и посланици на марката – Тилда Суинтън, Фарел Уилямс, Кийра Найтли, художничката Дженифър Пакър, изкуствоведът и куратор Никълъс Кулинан и др.

Към тях ще се присъединят още много художници, собственици на галерии, архитекти и други представители на изкуството. Най-напред Chanel целят да се обсъди какво ще бъде популярно в културата в близкото бъдеще, как галериите, музеите и театрите ще се адаптират към новите условия след пандемията, също така и как ще се подготвят за други такива резки промени в динамичния свят.

Друга важна тема, която се разисква в изданията, е какво влияние оказва съвременната технология върху творчеството като цяло и каква роля играе културата, имайки качеството да изразява и изобличава социалните промени.

Всички участници говорят от домовете си, съобразявайки се с мерките. Премиерата на седемте епизода е днес, така че те трябва вече да са достъпни на платформите Apple Podcasts, Spotify и официалния сайт на Chanel.

Припомняме, че модна къща Dior също отвори важен разговор за технологиите в новата си кампания. Бяха отправени директни въпроси към всеки, до който стигне тя, на които имаме възможността да отговорим на сайта на Dior. В момента светът на модата се променя напълно и създателите и творци в него са отворени за разговор с широката публика.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР