Как на 51 години Дженифър Лопес изглежда така!

Нови снимки по бански от януарската почивка на певицата се разпространиха в социалните мрежи

eva.bg 14 January 2021

Да, Джей Ло е на 51 години и съдейки по серията от снимки по бански, които се появиха в социалните мрежи от януарската й ваканция, няма как да не се възхитим на външния й вид. Тя продължава да показва стегнато и добре поддържано тяло, с което не всяка жена на нейната възраст може да се похвали.

Цели 35 години Дженифър Лопес е в светлините на прожекторите и никога не си е позволявала да се занемарява и отпуска. Тя е от звездите, които винаги изглеждат добре.

Как го прави ли? Е, ако при някои е въпрос на гени, то при Джей Ло става въпрос за много диети, упражнения и здравословен начин на живот.

Ето и част от тайните на тази неостаряваща певица и актриса, която винаги ни изумява с физиката си.

- Никакъв алкохол, кофеин или цигари.

- Диета от приблизително 1400 калории на ден.

- Периодично прави веган детокс програми.

- Пиене на литри вода.

- Пазене от слънцето и ежедневна употреба на слънцезащитни препарати.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Със сигурност много важна причина за щастието, красотата и спокойствието, които излъчва Дженифър Лопес, е и балансът в семейния й живот.

Тя най-накрая откри любовта в лицето на Алекс Родригес. Радва се и на две прекрасни деца от предишния й брак с Марк Антъни. Затова е категорична: „Семейството е всичко!“

"Красотата наистина няма срок на годност. Тя се основава на любовта към себе си. Да не си поставяш граници, да бъдеш силна личност, да знаеш стойността си – това е красотата“. Това сподели наскоро Дженифър Лопес, когато я попитаха как би описала красотата, по повод излизането на козметичната й линия JLO Beauty.

А сега ви поздравяваме и с новия видеоклип на Джей Ло In The Morning, в който както може да предположите пак ще ви накара да възкликвате с възхищение, защото в него показва изцяло голото си тяло.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР