Семейно дърво: Дженифър Лопес, Алекс Родригес и децата

eva.bg 09 September 2020

Снимка: Instagram

Откакто Дженифър Лопес и годеникът й Алекс Родригес живеят под един покрив, двамата редовно споделят прекрасни семейни снимки в социалните мрежи.

Двамата събраха децата си заедно и вече всички са една голяма, щастлива фамилия, която обича да прекарва пълноценно време заедно в пълния си състав. Коронавирусът накара Джей Ло и Алекс да отложат сватбата си, но и двамата споделиха, че утехата е била именно възможността да бъдат с най-близките си по цял ден – лукс, който и двамата обикновено не могат да си позволят.

Сега Дженифър сподели страхотен кадър на цялото семейство, което празнува Деня на труда. В САЩ този празник се отбелязва в първия понеделник на септември и, подобно на нашенската традиция, в този ден не се работи, макар и да се чества трудът.  

Тогава хората обикновено отиват на барбекю, организират тържества, разхождат се из парковете и се забавляват. Това направиха Джей Ло, Алекс и децата им. Те приготвиха специална празнична вечеря за повода, като се облякоха официално и си направиха семейна фотосесия за спомен.

На снимката, която споделиха в Инстаграм, децата позират, качили се върху дърво, а пред тях са Алекс и Дженифър. Всички са облечени в бяло – символ на спокойствие, радост и удовлетвореност: „Желаем на всички мир и любов!“, написа певицата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР