Изпратете пожелание за празниците с бутилка шампанско

Moët & Chandon, най-обичаното шампанско в света, отбелязва края на годината с лимитиранa серия празнични бутилкии кутии

19 December 2020

Moët & Chandon с вълнение открива празничния сезон с лимитирана колекция създадена, за да отбележи началото на една по-добра нова година. Дизайнът на колекциятапресъздава класическите отличителни елементи на Moët & Chandon.С модерен външен вид и празнични златни акценти, лимитираната серия се превръща в перфектен подарък, който да споделим с най-близките хора.

Разпознаваемата черна панделка около гърлото на бутилките на Moët & Chandon е символ на елегантност от 1886. Тази година панделката се появява и около етикета на бутилката под формата на стилизирана сребърна елха.

В празничната бутилка ще откриете познатото и разпознаваемо шампанскоMoët Impérial, символът на марката, което се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Този бленд отразява богатството и многообразието на региона Шампан, с лека доминация на вина от пино ноар за перфектна структура, със сочност от вината от пино мюние и свежест от вината от шардоне.

Направете празниците още по-специални, като изпратите своето празнично видео послание с бутилка Moët & Chandon тук: mywishesvm.moet.com.

Празнувайте вкъщи със стил, поръчайте бутилка Moët & Chandon със златна чаша от тук: Moet Imperial Festive bottle 2020 + golden glass Следете всички новини за марката Moët & Chandonтук: www.facebook.com/MoetBulgaria и www.moet.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР