Червило, шампанско и музика

Коледен wish list

Люба Вангелова 22 December 2020

Да посрещна новата или да изпратя старата  година – не знам кое ще ми донесе повече радост, но Коледа винаги свързвам с приятни емоции, които ме топлят дълго. И за да бъде максимално щедра и добра предстоящата година, смятам да й покажа, че намирам хармония в света около мен, дори всичко да е на пух и прах.

шик настроение
Който смята да се скандализира, да пропусне това, но аз отдавна не слагам елха по Коледа. Само украса тук-там допълва интериора. И я избирам прецизно. Тази година допълних с два нови семпли детайла от Genesis. Наистина семпли, затова са прекрасни.

eфир в погледа
Като начало – ще пърхам с мигли. Избирам най-накрая да бъда този тип жена, избрала съм и перфектните мигли – като истински са. И името им го подсказва – True or False Lashes на M.A.C.  Могат да се ползват до 10 пъти.

женствена природа
Моментът за перфектния корсет винаги е сега. А първата марка, която се появява в съзнанието ми, е Palmers. Voila, открих го лесно – моделът е Silver Sheers. Облече ли корсет, жената се променя завинаги.

вечна класика
Може да съм облечена в най-удобния анцуг на света в коледната или в новогодишната вечер, но ще пия шампанско от най-красивата чаша. Открих я в H&M. Нямам какво да кажа за нея, мога само да я съзерцавам! И да отпивам с наслада.

цял нов свят
Музиката променя живота, затова е време за аудиосистема Marshal. Топлият автентичен, красив, чист и ясен, идеално балансиран и мощен звук, изпълващ пространството, превръща всеки момент в пълноценно преживяване.

за самочувствие
Червените устни поверявам на Le Rouge на Givenchy. Иконичното червило Deep Velvet е най-смелият подарък, който мога да си направя сама на себе си. Прибирам се, свалям маската и слагам червилото. Само за мен!

първа спирка
Еолийските острови, за които разказва Анна Шехтова в EVA Business, са първата дестинация, на която ще се насладя след края на Ковид лудостта. Пожелавам си го по Коледа, пък нека се сбъдне по всяко време!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР