С глава в бъдещето

Коледен wish list

Адриана Попова 20 December 2020

Или в облаците на Силс Мария. Ако сте гледали едноименния и абсолютно великолепен филм с Жулиет Бинош, няма как да не сте запомнили гледката на облаците, които се вият като гигантска змия през дефиле в Алпите. Искам да оставя бъдещето да нахлуе така в живота ми и да обгърне всичко в облаци от сбъднати мечти.

За елхата
Няма как да притежавам истинско яйце на Фаберже, поради факта, че не съм руски цар. Но пък мога да сложа на елхата играчка яйце от Bed, Bath & Table.

За мен
Бижутата ми все повече заприличват на малки архитектурни форми. Пръстенът на Антоанета Рамджулска от галерия „Рамджули“ (сребро, 24К злато, 18К злато, лапис лазурит, перли) е точно по мой вкус.

За сестра ми
Дори да е облечена кежуъл или съвсем спортно, тя обича след нея да се носи шлейф от изискано ухание. Наречете го ексцентричност. Така че Coco Mademoiselle l’eau privee от ексцентричния нос на Chanel Оливие Полж е тъкмо за нея. Връхните нотки от мандарина ще я накарат да се усмихне.

За приятел
Имаме семеен приятел с широко сърце, толкова широко, че побира все нови и нови жени. Тази възглавница от H&M Home ще е намигване към него, да не се окаже, че той е вторият в нечие сърце.

За семейството
Още щом Елка Влаховска, редактор домът, ми разказа за него, го пожелах. Върху блока от розова хималайска сол AEG може да се готви, а и сервиран на масата, ще придаде уау ефект на всяко събиране. Точно за коледния обяд.

За мама
Пухкавият елек на Marella от shop.mdl.bg ще й осигури комфорт и топлина, а тя ги заслужава 24/7/365.

За душата
Пътешествието започва от ума, от сърцето. Моето към Самарканд, приказната спирка по Пътя на коприната, един от най-древните градове на света, Йерусалим на Централна Азия, започна преди години. Толкова искам да видя знаменития архитектурен ансамбъл Регистан, да прокарам ръка по ръчно тъкан копринен килим с цена, подходяща за шедьовър – пожелавам си го за новата година, пък когато стане!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР