Наоми Уотс без грим

eva.bg 15 December 2020

Снимка: Instagram

52-годишната Наоми Уотс не е типичен представител на холивудските знаменитости. Въпреки огромния натиск към жените да не остаряват и да изглеждат винаги красиви и млади, тя успя да устои и да носи гордо всяка своя бръчка. Както знаем, тази карта от бръчици по лицето ни е резултат от шарения живот – и от усмивките, и от сълзите.

Актрисата за пореден път ни показа колко добре изглежда, въпреки че лицето й не е опънато като на 30-годишна красавица, пускайки свое селфи без грим в Инстаграм.

Преди време тя заяви: „Има дни, в които се чувствам като истински победител, защото съм успяла да стигна толкова далече като възраст без да посегна към пластичната хирургия. Но има и милион други дни, в които като се погледна в огледалото и си казвам: „Ще го направя!“ Това, което все още я спира, е желанието й да остане вярна на себе си, въпреки натиска от страна на продуценти, агенти, режисьори т.н. да изглежда нереално перфектно за възрастта си.

Повечето от героините ми преминават през емоционални драми, така че моята работа изисква изражения и мимики. Ако лицето ми е замръзнало, какво право имам да играя подобни роли. Аз харесвам героини с богат живот. А през колкото повече неща минаваш, толкова по-дълбоки са бръчките. Онези актриси, които все още не са пипали нищо по лицето си, имат шанс за силни роли. Докато останалите, които вече са оплескали нещата, не“, казва още Наоми Уотс. А ние сме я гледали в прекрасни роли и филми.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР