Писмо до Дядо Коледа

Коледен wish list

Лилия Илиева 19 December 2020

Светът се държи странно, хората ходят с маски, на разстояние един от друг, здрависват се като рапъри и работят върху себе си, защото е карантина, или не работят. Но Дядо Коледа, иска ми се да вярвам, ще скочи в шейната, напълнена догоре от джуджетата, когато му дойде моментът. И еленът Рудолф заедно с всички негови рогати братя ще препуснат към нашите елхи, за да донесат радост, вълшебства и празник. Така че ето какво си пожелах от добрия старец.

какво е животът без Furla
И щастливо да живее една жена, как да е докрай щастлива и докрай жена без чанта Furla? Под елхата искам да намеря Mini Cross Body Round, защото е класически елегантна, малка, достатъчна за телефон, портфейл, парфюм, червило и ключове. За всички мои пътувания, бизнес срещи и елегантни дни. Червена като сърцето ми.

печат с целувка  
На моите устни и винаги в чантата ми – Holidays_Ambient_SpiceltUp на M.A.C, като покана за целувка, усещане за шик и добро самочувствие.

синьо кадифе
Лазур на пръстите ми – искам да нося цвета на морето на най-романтичните острови, цвета на небето в много ранните свежи летни утрини, когато звездите избледняват, цветята отварят очи и пеперудите се събуждат. Пръстен от Swatch.

усещане за жена
Свеж, чувствен, екзотичен и тропически едновременно – усещам, че Dylan Turquoise Pour Femme EDT на Versace ухае на мен. Ще изпратя 2020-а и ще поканя 2021-ва с малки капки от него в основата на врата, зад ушите в близост до косата, на китките. Лимон Primofiore, сицилианска мандарина, гуава, листенца на жасмин, есенция от фрезия, есенция от дърво, напомняща пачули и жизнено дърво и бял мускус са моят букет за всичко, което предстои.

нова година, нов телефон
Много радост, срещи с близките на сърцето ми, интересни работни проекти и много! пътувания – всичко това искам да преживея с Mi 10T Pro и през обектива му. Пожелах си го заради ултрависоката му резолюция, революционните възможности за снимане – за дълга експозиция, фокус върху неподвижен обект, снимките с времеви интервал, функцията за снимане едновременно от предната и основната камера. Много ми харесва, че мога да го ползвам за четене на книги с режима му, симулиращ текстурата на хартия и защитаващ очите, и съвършените му характеристики за гледане на филми.

вкусът на моята Коледа
е вкус на горещ шоколад, канелени сладки и гъсто червено вино, вкус на радост, смислени разговори и любов. Сладките ще изпечем заедно във формите на елхички на Zara Home, докато пием виното, отпуснало ароматите и вкуса си в декантера на Duka. Всичко хубаво ни предстои!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР