Животът в един телефон

Новият Xiaomi Mi 10T Pro

Лилия Илиева 16 December 2020

Номерата на близките, връзката с тях във всеки момент, кореспонденцията, разговорите в социалните мрежи, спомените в снимки и видеа, книгите, които четем, музиката, която слушаме, игрите, на които играят децата ни, новините, които следим, сайтовете, от които пазаруваме, адресите, през които минава денят ни, броят крачки, които извървяваме, тренировките и ритъмът ни на живот, съобщенията в чата, които топлят сърцата ни – целият ни живот на съвременни жени се побира в нашия телефон. Той е тайният ни дневник, огледалото, в което се оглеждат делникът и празниците ни, свидетелят на разговорите ни, на моментите, в които спира дъхът ни.

С елегантния си дизайн и многофункционалността си Xiaomi Mi 10T Pro е телефонът, който всяка EVA би се радвала да има.

NB

Можем да разчитаме на него с ултрамодерната му многофункционална камера, мощен процесор и дълготрайна батерия (5000 mAh (typ) с добавени функции), която се зарежда за минути. Големината му е съвършена както за женска, така и за мъжка ръка. Красив е. Притежава един от най-добрите съвременни плоски дисплеи с LCD екран 6.67 инча, ултрависока резолюция (Full HD+), защитно покритие (Gorilla Glass 5) и скоростна честота на опресняване от 144 Hz. 

за свободното ни време

Тоест в свободните ни промеждутъци можем да гледаме любимия си филм, телевизионни сериали, да стриймваме видеа, да разглеждаме нюзфийда си в социалните мрежи и картината да е съвършена, без това да се отразява съществено на консумацията на енергия.

библиотека под ръка

Можем да четем книги благодарение на режима Reading mode 3.0, който симулира текстурата на хартия и защитава очите. Функцията Sunlight display 3.0 позволява на Mi 10T Pro да се приспособява към светлината, като подобрява автоматично контраста и регулира динамичното насищане на цветовете. Така можем да се насладим на всяко съдържание дори и под яркото слънце на плажа. 360-градусовият сензор за околна светлина регулира яркостта на дисплея при задно осветяване.

за моментите, които спират дъха ни

Всичките ни снимки ще са със супер качество. 108-мегапикселовата камера на Xiaomi Mi 10T Pro има ултрависока резолюция и е сред най-добрите във високия клас телефони. Предната 20-мегапикселова камера помага да изглеждаме зашеметяващо, когато си правим селфи или във видеоразговор. Благодарение на своята 13MP ултра широкоъгълна камера и 5MP макро камера, телефонът ни дава възможност да снимаме както вдъхновяващи пейзажи, така и красивата пеперуда, кацнала на ръката ни, преди да отлети. Можем да фокусираме и върху неподвижен обект, размазвайки движещия се фон, да улавяме с брилянтен фокус четирима души едновременно в кадър, да се възползваме от ефекта на звездна пътека, оформяща кръг.

като на филмова лента

Всички прекрасни моменти, които ни предстоят през празниците, можем да превърнем във филми. Можем да снимаме два паралелни свои образа в едно видео или да записваме едновременно от предната и от основната камера на устройството. А с функцията за селфи-видео Time-lapse можем да създаваме ефект на забързване, да програмираме кадри през времеви интервал, да ги конвертираме във видео. Видеата да редактираме и обработваме в ленти за Оскар. Има и филтри, с които да регулираме цветността, за да пресъздадем подходящото настроение.

във връзка

Телефоните от серията Mi 10T на Xiaomi имат съвместимост с повече мрежи на още повече места от преди. Те са 5G, което дава огромни възможности от следващо поколение.

Всяка EVA заслужава да има и да преживява всичко това.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР