Елън Пейдж вече е мъж, наричайте го Елиът

02 December 2020

Снимка: getty images/guliver

Номинираната за Оскар актриса Елън Пейдж заяви публично чрез изявление в социалните мрежи, че е трансджендър и има нов пол. Тя вече най-официално е той. Новото й/му име е Елиът. По нейно настояване занапред ще се обръщаме към нея в мъжки род.

33-годишният актьор разкри, че е гей преди шест години. От 2018 година е в брак с танцьорката Ема Портнър, която е на 26 години.

„Здравейте, приятели. Искам да споделя с вас, че вече съм транс. Моето ново местоимение е той/те, а новото ми име е Елиът.

Много съм щастлив, че съм в състояние да напиша това, че се намирам в този етап от живота си“, заяви в официалното съобщение Елиът.

Освен щастието от факта, че може да се заяви публично като трансджендър обаче, Елиът сподели, че е много уплашен от евентуалната вълна от подигравки и омраза, заради което моли за търпение спрямо бъдещите си коментари и публични изяви.

Елън Пейдж получи номинация за Оскар в категорията за най-добра актриса за играта си в „Джуно“ през 2008. Актьорските постижения на Елиът Пейдж пък тепърва ще предстоят и явно ще са в категорията за най-добър актьор.

1 КОМЕНТАР
1
Irma
03 December 2020, 11:55

"33-годишният актьор разкри, че е гей преди шест години" ?
Преди 6 години като жена е била лесбийка. Сега като мъж явно е хетеросексуален, след като е обвързан с жена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР