Матю Пери се сгоди

eva.bg 27 November 2020

Снимка: Getty Images

Заради култовия сериал „Приятели“ казват, че „всяка жена иска да срещне своя Чандлър“.

Е, актьорът, изиграл тази емблематична роля, Матю Пери, се сгоди и му предстои първия брак в живота му.

51-годишният Матю поиска ръката на своята 29-годишна възлюбена Моли Хъруиц и реши да сподели това пред People Magazine: „Реших да се сгодя. Имам късмета да бъда с най-невероятната жена на тази планета!“, каза той.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends Facts (@friendsxfacts)

Двамата официално потвърдиха отношенията си в началото на тази година, но се смята, че се срещат от 2018 г.

Жените до Пери винаги са били красавици. През 1995 г. той излиза с актрисата от „Спасители на плажа“ Ясмин Блийт, а след кратките им отношения актьорът започва връзка с Джулия Робъртс, която продължава около година.

С Джулия се запознават на сета на „Приятели“, когато Оскар носителката гостува в един от епизодите на сериала през 1994 г. Най-дългата връзка на Матю е с актрисата Лизи Каплан, продължила от 2006 г. до 2012 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by F.R.I.E.N.D.S (@friends.best.for.ever)

Не е тайна, че дълги години актьорът се бореше със зависимостта си към алкохола, започнала още по време на снимките на „Приятели“.

Матю се лекува дълго време, а след като излезе от този период от живота си, започна да подпомага други хора със зависимости и да участва активно в такива организации. Преминавайки през всичко това, не е учудващо, че Пери не е имал много дълги връзки. Изглежда е дошло подходящото време да отвори сърцето си за някого напълно.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР