Марая Кери: Щом Коледа наближи, понасям много подигравки

eva.bg 26 November 2020

Марая Кери безспорно е оставила огромна следа в историята на музиката с таланта си, но дори и някой да не е запознат с кариерата и песните на певицата, то поне със сигурност той знае парчето „All I Want For Christmas Is You“.

Марая изпя вечния коледен хит, който от 1994 г. насам не е спирал да заема челни позиции в музикалните класации.

В края на миналата година песента си спечели първото място в класацията Billboard Hot 100, с което Кери се превърна в солов артист с толкова много #1 хитове в класиранията на Billboard (общо 19 песни), с което застана до изпълнители като Елвис Пресли. Тази песен я вписа и в рекордите на Гинес за най-успешен празничен хит, задържал се най-дълго на първото място в престижната класация на Billboard.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Накратко – има защо да се сещаме за Марая, когато коледните празници наближат. Певицата обаче понася и много подигравки в този период. Тя разказа малко повече за това в разговор с Наоми Кембъл:

„Знам, че хората се забавляват много с факта, че по Коледа ме виждат повече, както и с огромната ми любов към празника. Но аз наистина обожавам Коледа. Не ме интересува, че съм обект на подигравки“, сподели 50-годишната певица.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Марая допълни, че има причина толкова много да обича тези семейни празници:

„Всъщност бях нещастно дете, което никога не е имало перфектната семейна Коледа. Исках истински семейни и топли отношения, хора, които ме обичат и ги е грижа за мен. Но всяка година бях разочарована. Исках поне тези празници да бъдат перфектни, но семейството ми винаги успяваше да ги развали. Затова мечтаех, че когато порасна, най-сетне ще имам съвършената семейна Коледа“, каза тя.

Е, днес Марая Кери е наричана „кралицата на Коледа“, така че се надяваме мечтата й да се е сбъднала. Не можем и да отречем, че песента й наистина не остарява и носи страхотно настроение. Ако все още не се чувствате коледно, може би е време да си я пуснете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР