Терапията, която косата ви заслужава

Спешна помощ за увредената и изтощена коса - Absolue Keratine на Rene Furterer

02 December 2020

Ежедневно подлагаме косата си на изпитания, а очакваме тя да е винаги блестяща, жизнена, здрава. Сушене, къдрене, изправяне или боядисване – през какво ли не минаваме, докато се опитваме да постигнем мечтаната визия.

В повечето случаи обаче, заставаме пред огледалото и с разочарование констатираме, че е прекалено тънка или прекалено къдрава, прекалено права или безжизнена... Като че ли никоя от нас не е щастлива със своята естествена коса. И сме готови да стигнем до всякакви крайности в името на мечтаната прическа - кичури, изправяне, къдрене, обезцветяване боядисване...

Тази перманентна агресия към косата уврежда структурата на косъма. Ето какво се случва: Съставен от себум, хидролипидният филм генериран от скалпа е недостатъчна защита срещу повторяема агресия. Когато косата е свръхтретирана, той бива унищожен и вече не е в състояние да играе своята защитна роля. Кератиновите люспи изсъхват, повдигат се и се накъсват. Вътреклетъчният цимент, който споява кератиновите люспи, бива увреден и те се раздалечават. Кортексът в ядрото на косъма остава незащитен и кератиновите пластини биват увредени в дълбочина. С разрушена структура в ядрото, косъмът става слаб и се къса. Косата е груба, безжизнена, трудно се разресва и оформя.

Звучи страшно, нали момичета? Ние очакваме прекалено много от нашата коса в стремежа си да постигнем това, което искаме. Време е да й се реваншираме с правилната грижа, защото косата ни заслужава една възстановяваща почивка.

Линията Absolue Keratine на Rene Furterer е терапевтична грижа за коса, която може да прилагате 1 или 2 пъти годишно за спасяване на косата, която вече не успява да се справи с непрекъснатите агресивни стилизиращи процедури. Възстановяващата сила на природата е в сърцето на тази грижа за косата.

Absolue Keratine комбинира три емблематични и експертни основни съставки с натурален произход, които са в състояние да коригират, преструктурират и възстановят цялата дължина на косменото стебло в дълбочина. Това са Растителен кератин, Биоциментин и Масло от Камелина.

- Растителният кератин преструктурира косменото стебло. Косата е заздравена и постепенно възвръща своята устойчивост. Тя е гладка и копринена с траен блясък.

- Биоциментинът споява кератиновите люспи. Съвършено допълва действието на растителния кератин и укрепва защитата на косъма.

- Маслото от Камелина преизгражда хидролипидния филм на повърхността. Подхранва и възстановява естествената защита на косъма, докато предпазва кератиновите люспи. Едно несравнимо защитно масло.

1 терапия, 1 месец, 3 стъпки

Създадена като интензивна терапия, Absolue Keratine е гама от 3 допълващи се продукта, които предоставят резултати още при първо нанасяне. 100% основни съставки с натурален произход.

Възстановяващ шампоан

Rene Furterer създаде нов шампоан за свръхтретирана и увредена коса. Неговата формула в преливащи нюанси злато, се трансформира в ефирна кремообразна пяна, която нежно измива косменото стебло. Той оставя косата копринена и сияйна без утежняване. Съвет за ползване: Нанесете на мокра коса, образувайте богата пяна и оставете да подейства продукта от 1 до 3 минути. Изплакнете обилно.

Върховни възстановяващи маски

Фина коса? Плътна коса? За всеки има подходяща маска, която да предостави най-доброто възстановяващо решение според персоналните нужди. Специално разработената за фина коса маска, интензивно възстановява косменото стебло и защитава косата, оставяйки я изпълнена с жизненост. Маската за плътна коса пък се отличава с текстурата на щедър крем, обгръщаща и чувствена, тя се разтапя, за да изпълни косата с преструктурираща сила и да я защити. Съвет за ползване: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства от 3 до 5 минути за увредена или до 10 минути за силно увредена коса. Разрешете косата с текстурата и изплакнете обилно.

Възстановяващ крем

Той дарява косата с грижата, с която дневният крем дарява лицето. Сладострастният разкрасяващ крем незабавно прониква в косъма без да утежни или омазни. Той защитава стеблото на косъма, подпомага разплитането на косата, защитава дължините й, оставяйки я блестяща. Съвет за ползване: Използвайте ежедневно на суха или на подсушена с кърпа коса, разнасяйки малко количество от крема по дължините на косата. Без изплакване.

С ясното убеждение, че всяка жена трябва да е свободна да изразява своята идентичност без ограничения, Rene Furterer фокусира цялата си експертиза в грижа за косата, като обновява своята премиум гама Absolue Keratine, която предоставя грижа за свръхтретирана и увредена коса. Терапията, която дарява косата с нов живот.

Можете да откриете продуктите от серията René Furterer Absolue Kératine в SOpharmacy: https://bit.ly/2KBkzDT Remedium: https://bit.ly/3fzWlp5 36.6 https://bit.ly/3fEPGdd Санита: https://bit.ly/2Jb4iVZ Медея: https://bit.ly/3q2QjSw & SUBRA: https://bit.ly/361Trq0

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР