Всичко отива на Джейн Сиймур

Дори белите коси

eva.bg 18 November 2020

Джейн Сиймур е на 69, но никой не може да й даде тази възраст. Казват, че времето е било милостиво към красотата й, но актрисата се грижи много за себе си. Тя спортува много, на което дължи съвършената си фигура, като обръща и много внимание на лицето си.

Макар и да избягва ботокса и другите сериозни интервенции, Сиймур наистина е успяла да запази младостта си. Това обаче често й изиграва лоша шега в професионален план. Неотдавна тя разкри, че в Холивуд я дискриминират заради „твърде добрия й външен вид“, който не отивал на почтените й години.

Тя разказа, че й е все по-трудно да получава роли, защото не изглеждала убедително като възрастна жена, но и трудно може да изиграе и 30-годишна в този момент от живота си. „Трябваше да махна абсолютно целия грим от лицето си и да извадя на показ всички бръчки, за да им покажа, че мога да изиграя възрастна жена“, коментира преди време Сиймур.

Тя играе в сериала „The Kominsky Method“, където все пак получава ролята на възрастна жена. Но създателите на продукцията е трябвало да поработят много по състаряването й. За да може да изглежда значително по-възрастна, те слагат перука с бели коси на Сиймур.

Но това не е всичко – гримьорите постоянно трябва да подчертават бръчките по лицето й, за да може Джейн да отговаря на възрастта на своята героиня Маделин. Въпреки всички усилия обаче хората са категорични, че дори с белите коси и подчертаните бръчки, Сиймур изглежда страхотно.

Това поне бяха коментарите под последния пост на актрисата, в който тя вече е влязла в образа и споделя с последователите си, че се връща на снимачната площадка. Предстои отново да я видим на екрана в третия сезон на сериала.

„Джейн, всичко отива на красивото ти лице – дори и белезите на възрастта“, пишат почитателите й.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР