Триумфът на Джей Ло на People's Choice Awards

eva.bg 16 November 2020

Снимка: Instagram E! People's Choice

В Калифорния се проведе церемонията по награждаване на People's Choice Awards.

Вечерта бе истински триумф за Джей Ло, на която връчиха престижната награда за икона на 2020 г. (People’s Icon 2020).

Както винаги, Дженифър Лопес знаеше как да привлече погледите към себе си. 51-годишната певица облече внушителна червена рокля от Christian Siriano. Лопес допълни визията си с токчета от Gianvito Rossi и бижута от Forevermark.

Но не само визията на Дженифър бе впечатляващото в звездната вечер. Тя изнесе вдъхновяваща реч.

„Тази година не беше някаква шега, нали? Въпреки това тя ни научи, че най-важното е да си помагаме и да бъдем добри един с друг. Всичко, към което съм се стремяла някога, е да стигна до хората, да ги докосна. Защото именно вашата подкрепа и вяра в мен ми дават сили да продължавам напред, дори и в моментите, в които не можех сама да си помогна.

Като латиноамериканка и жена, винаги е трябвало да работя двойно повече за възможностите си. Доста често големите ми мечти и амбиции притесняваха хората около мен. Те ми казваха „не можеш да бъдеш актриса“, „ако си актриса, защо ти е да пееш“, „ако си артист, никой няма да те взима на сериозно като бизнесдама“…  Но колкото повече ми казваха, че не мога, толкова повече се убеждавах, че трябва да ги опровергая. И днес стоя тук, знаейки, че най-големият успех не са продадените ми албуми, а вашата любов“, каза през сълзи Джей Ло.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by E! People's Choice (@peopleschoice)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР