Доли Партън на 76: Нямам време да съм стара

Кънтри певицата стана на 76 години

eva.bg 20 January 2022

Снимка: getty images/guliver

Доли Партън е от породата на неостаряващите и не говорим само за външния вид, пластичните интервенции и т.н. На 19 януари певицата стана на 76 години и продължава да отказва да гледа на живота си като път през различни периоди – от тийнейджър, през младост, зрялост, та до старост. Не възрастта е определяща за нея.

„Не меря живота си в цифри. Аз никога няма да съм стара, защото нямам време да остарявам. Не мога да се спра за достатъчно дълго време, за да остарея.

Мога да се обзаложа с вас, че и на 95 години ще изглеждам по същия начин, няма да съм много по-различна“, заяви Доли Партън.

И понеже тя е от звездите с чувство за хумор, която проявява самоирония и винаги е била откровена относно пластичните си операции, допълни с усмивка: „Ще изглеждам толкова млада, колкото пластичният ми хирург реши.“

На най-често отправяния към нея въпрос, а именно нейни ли са тези изумителни гърди, тя обича да отговаря: „Да, мои са. Купих ги, тоест платих за тях. Значи са мои.“

Доли Партън отказва да се пенсионира. „Не знам какво бих правила. Не знам дори какво означава самата дума „пенсиониран“. Може би бих го направила само, ако съпругът ми беше болен и се нуждае да съм до него или пък ако аз съм прекалено болна, за да стана от леглото. Но и тогава пак бих продължила да пиша песни, да давам бизнес идеи, да говоря по телефона, да творя. Мисля, че ако не съм заета, ще си отида много бързо“.

Повече за интересния й живот може да прочете в статията ни "Доли Партън и фантастичната й пъстра дреха".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР