Криси Тейгън: Джон беше против снимките в този интимен момент

Тя сподели откровено есе, обяснявайки подробности около трагичното събитие...

eva.bg 29 October 2020

Снимка: Instagram

В началото на октомври Криси Тейгън и съпругът й Джон Леджънд изгубиха бебето, което очакваха. Криси бе в двадесетата седмица от бременността. Новината съобщи самата тя, споделяйки от болницата снимки от трагичния момент, в който с Джон се опитват да приемат случилото се.

Кадрите предизвикаха много контрастни реакции. Сред хилядите коментирали имаше хора, преживели същото, които благодаряха на Криси за това, че не преправя живота си за пред публиката, дори в интернет пространството.

Други обаче я порицаха, че дори и в този ужасен момент може да мисли за социални мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Тейгън е сред най-активните знаменитости в Инстаграм. След случилото се, тя отсъства около месец, преди да реши да публикува есе, в което да обясни повече за преживяването си, за решението да го сподели, както и за причината за загубата на бебето, което щеше да бъде момченце и да се казва Джак.

Оказва се, че се е получило частично отлепване на плацентата, след което няколко дни лекарите са в непрестанна борба: „Опитваха се да спасят моя Джак, но кървенето ставаше все по-тежко. Една вечер просто ме уведомиха, че всичко това трябва да спре – очаквах го. Казаха ми, че той просто не може да оцелее и аз трябва да се сбогувам, както и че ако процедурата продължи, вероятно и аз ще изгубя живота си“, пише в есето си Криси.

Стана ясно и това, че Джон Леджънд е бил против снимките, но съкрушената Криси го кара все пак да ги направи:

„Накарах майка ми и Джон да снимат, независимо колко неудобно е това в подобна ситуация. Обясних на съпротивляващия се Джон, че имам нужда от тези снимки. Той просто трябваше да ги направи и мразеше този факт – виждах го. За него това просто бе лудост в конкретния момент. Но аз знаех, че искам да запомня този момент завинаги, по същия начин, по който помня първата ни целувка пред олтара или сълзите си след раждането на моите Луна и Майлс.

Също така бях абсолютно сигурна, че искам да споделя тази история. И не мога да ви опиша колко малко ме интересува, че някои не харесват това, което виждат на снимките. Не ме вълнува, че това е нещо, което вие не бихте направили. Аз го изживях, аз избрах да го споделя и най-вече – тези снимки не са за всички вас. Направих ги за хората, които са преживели същото или пък не познават подобна болка. Тези снимки са само за хората, които се нуждаят от тях. Мнението на останалите няма значение за мен.“, споделя Криси.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Тя също така задоволи любопитството на онези, които се чудеха дали изобщо чете коментарите под своя пост: „Още със започването на вълната от коментари, аз ги четях с пълни със сълзи очи. Дни наред правех само това. Затова ви уверявам, че каквото и да сте написали, то е стигнало до мен“, добави тя, искайки да покаже колко много тежест може да има един коментар в интернет.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР