Животът е движение

Смело напред с Tommy Sport есен 2020!

eva.bg 30 October 2020

Пандемията преобърна живота ни напълно, което нямаше как да не доведе до пълно пренареждане на йерархията на ценностите в нашето ежедневие. Развоят на събитията доказа за пореден път, че няма по-важно от здравето и грижата за тялото.

Спортът се превърна в същинско спасение от стреса – той е невероятен начин за разтоварване, но и подобрява значително здравето. Движението укрепва имунната система, стимулира сърдечната дейност, а и помага за поддържането на добра форма.

От модата днес имаме нови очаквания и по-строги изисквания за комфорт. Tommy Hilfiger е един от брандовете, които винаги остават ангажирани с актуалните проблеми, опитвайки се да допринесат за по-добро бъдеще. Дизайнерът Томи Хилфигър повече от три десетилетия доказва, че качеството винаги печели (тази година марката отбелязва своята 35-годишнина.)

Линията Tommy Sport застава зад здравословния начин на живот и движението. Есенната колекция за 2020 г. ни изкушава да не пропускаме нито една тренировка, давайки ни много стил и самочувствие, независимо дали тренираме в залата, или на йога килимчето у дома.

Черпейки вдъхновение от архивните модели на бранда, в Tommy Sport есен 2020 са комбинирани разпознаваеми силуети и детайли – запазена марка на Tommy Hilfiger – но обиграни в модерна спортна стилистика. Всеки артикул превръща тренировката в истинско удоволствие, с комфортните и меки на допир материи, позволяващи максимално движение, без излишни затруднения. В линията можете да откриете клинове с различна игра на цветовете, както и спортни сутиени с мрежести елементи и разнообразни нива на стегнатост – неизменни части от спортното облекло.

Tommy Sport отново не изневерява на типичния за Tommy Hilfiger американски дух. В есенната колекция ясно личи страстта на американския Среден запад към спортове като баскетбол и хокей на лед, като всичко това се откроява при архивните модели на мъжките тениски Tommy Hilfiger Athletics. Топли връхни дрехи с водоустойчиво покритие и изолация от Sorona® (материя, създадена с мисъл за природата) са акцент при облеклата за спортове на открито.

В трудни времена като тези нашите избори имат огромно значение, дори и тези в модата. Tommy Hilfiger стартира своята глобална кампания Moving Forward Together, с която цели да допринесе за създаването на едно по-добро бъдеще. През целия сезон инициативата ще следва философията, която лежи в основата на кампанията – да обединява и създава. Марката кани своите феновете да преоткрият силата на единството, чрез съвместно творчество и колаборации на местно ниво. Посланието за есента на 2020 г. на Moving Forward Together се основава на постоянния ангажимент на Tommy Hilfiger да създава мода, която „оползотворява всеки ресурс и приветства всички". Брандът подкрепя разумното пазаруване, призовавайки своите почитатели в социалните мрежи да пресъздават стилове от минали сезони и да рециклират.

Колекцията Tommy Sport есен 2020 е налична в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР