Ана Уинтур се развежда

eva.bg 22 October 2020

Снимка: getty images/guliver

Главната редакторка на Vogue Ана Уинтур и съпругът й Шелби Брайън са се разделили след близо 16-годишен брак, съобщават западните медии.

Връзката между 70-годишната модна кралица и роденият в Тексас 74-годишен инвеститор започна да охладнява още от 2013 година, коментират източници на медиите отвъд океана. Оттогава двамата много рядко са се появявали заедно на публични места.

Те стават двойка през 1999 година, предизвиквайки малък скандал в светските среди на Ню Йорк, защото Шелби изоставя тогавашната си съпруга, за да бъде с Ана Уинтур. По това време тя пък тъкмо се е развела с психиатъра Дейвид Шафър, от когото има две деца. Уинтур и Брайън сключват брак през 2004 година.

Новината за раздялата им е поредното неприятно събитие тази година, сполетяло модната редакторка. Първо бе атакувана за расова дискриминация, имайки предвид, че залага на бели лица за кориците на Vogue. Вълната на Black Lives Matter не подмина Уинтур и реакцията бе особено крайна по отношение на дългогодишната й редакционна политика.

Освен това довереният й приятел и бивш дългогодишен колега в списанието Андре Лион Тали издаде автобиография, която не я представя в много добра светлина. „Тя беше тази, която ми даде толкова много и ме подкрепи в много професионални и лични начинания, но също е и причината да премина през най-големите разочарования и страдания в живота си, защото Ана Уинтур няма сърце. Тя ще премине през трупа ви и дори няма да се обърне, за да види какви разрушения е нанесла. Предпочита сред приятелите й да са А-звездите на момента, а не онези, с които е прекарала години от живота си. Брадли Купър и Роджър Федерер се оказаха в пъти по-важни от мен, момчето, на което даде голям шанс с работата във Vogue, който в годините се превърна в неин довереник и с когото споделяше всичко… Това е Ана – айсберг, в който се разбиха сърцето и душата ми“, казва той. Повече може да прочетете тук - Отмъщението се сервира студено.

Подробности за живота на Уинтур и мъжете в живота й може да прочетете тук - Ана Уинтур преди Vogue.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР