Ашли Греъм: Обичайте себе си!

eva.bg 22 October 2020

Снимка: instagram

Някои хора все още се шокират от снимките й и ги коментират, обвинявайки Ашли Греъм в пошлост, чиста провокация или дори глупост. Но пък милиони други са вдъхновени от смелостта й и им се иска да имат поне малко от нея.

Ашли Греъм е първият plus size модел, който има толкова много влияние в модната индустрия, сключвайки престижни договори, за които някои модели могат само да си мечтаят.

Но известността й набъбна с това, че в социалните мрежи тя се обявява против филтрите, обработките на снимки и показва тялото си такова, каквото е.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Наскоро Ашли качи поредното голо селфи пред огледалото в банята. То събра повече от милион харесвания и купища коментари. Много жени й благодарят, че не е скрила стриите си след раждането – само преди 9 месеца тя стана майка за пръв път. Много жени се чувстват ужасно, когато влизат в социалните мрежи, защото там е като един друг свят, в който всички са перфектни. Е, Греъм развенча тези идеи, доказвайки, че те са илюзорни.

„Получих най-много самочувствие от възпитанието, което ми даде майка ми. Тя никога не казваше „не харесвам това в себе си“. Винаги ме уверяваше, че това е единственото тяло, с което разполагам, затова трябва да обичам това, което имам. Убедена съм, че дължа цялата си увереност на това. Бъдете мили към себе си. Обичайте се и си го казвайте всеки ден. Думите ви, собствената ви оценка има огромно значение!“, казвала е неведнъж Ашли.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

„Разбира се, че са ме наричали „дебелана“. Случва се постоянно в Инстаграм. Виждам коментари, в които ме съветват да скрия целулита си, преди да кача снимка и какво ли още не. Но истината е, че не ми пука. Правя това от 15 години, затова щом вида такъв коментар, му се присмивам. Щастлива съм със себе си!“, споделяла е Греъм пред Vogue.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР