Още разкрития за живота на принцеса Даяна в нов документален филм

„Бракът ми беше ад от първия ден“

eva.bg 21 October 2020

Снимка: Getty Images

Изминаха 23 години от смъртта на най-обичаната принцеса – Даяна Спенсър – но вълненията и дискусиите около живота й в британската кралска фамилия не стихват и до днес.

Създателите на нов документален филм за Лейди Ди със заглавие „Diana: The Truth Behind the Interview“, разкриват нови подробности от нейната биография.

Три месеца преди известното интервю на Даяна с Мартин Башир за „Panorama“, тя се среща с Макс Хейстинг, бивш редактор на Daily Telegraph. С него тя споделя много детайли за живота си, които обаче Хейстинг дълги години смята, че е не трябва да разкрива.

Той разказва, че според Даяна принц Чарлз не би могъл да се справи с цялата отговорност, ако се качи на трона: Принцесата смята, че най-добре е Чарлз да го отстъпи на най-големия си син, Уилям.

Хейстинг добавя също, че по време на интервюто е очевидно колко наранена е Даяна от Чарлз:

„Бракът ми беше ад от първия ден“, казва му Лейди Ди. „Бях изумен колко директна и искрена бе тя. Тя също така бе убедена, че кралското семейство я вижда като заплаха, която трябва да бъде премахната“, добавя Хейстинг. „Реших, че общността не трябва да знае колко грозни неща се случват в кралската фамилия. Чувствах се длъжен да го скрия“, казва той. И сега, повече от две десетилетия по-късно, е време всичко да излезе наяве.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР