Градско начало

Да помислим какво имаме нужда да добавим в гардероба си за предстоящите студени дни

eva 21 October 2020

Краят на лятото е винаги вълнуващ, животът започва наново, градовете се събуждат от летаргията и това е времето да помислим какво имаме нужда да добавим в гардероба си за предстоящите студени дни. Предлагаме ви три сигурни есенни бестселъра, които освен това са тенденции с потенциала да бъдат актуални няколко сезона.

Връхна дреха от лицева кожа

С тенденция за водеща есенна покупка, всички модни байъри залагат на връхната дреха от лицева или екокожа. В дефилетата за есен-зима 2020 тя присъстваше във всяка една от четирите столици и трайно се настани в списъка с модни желания. Ще споменем запечаталите се в съзнанието ни хитови модели на Salvatore Ferragamo, макси палтото на Burberry и кафявият шлифер на Saint Laurent.

Сакото с колан

Вероятно повечето от вас вече имат сако с леко oversize кройка в гардероба си, което можете да опитате да носите с колан около кръста. Този стилистичен ъпдейт ще ви настрои на същата есенна вълна като моделите на Miu Miu, Chloé и Jil Sander. А ако ви предстои покупка, запомнете, че сакото е дреха за повече от един сезон и е добре да бъде от качествена материя.

Всички си мечтаем за…

Роклята от плетена материя – тя е безкрайно удобна, практична и супер актуална. Независимо дали от памук, кашмир или фина вълна, спрете се на неутрални цветове или класическо черно. Предпочитаната дължина е миди до макси, а геометрични процепи и отвори около талията и деколтето са доста застъпени в предложенията на дизайнерите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР