Джейми Оливър: Това е моят клан!

eva.bg 21 October 2020

Със сигурност не е лесно да си баща на пет деца, но пък е толкова забавно! Топготвачът Джейми Оливър винаги се е гордял с многодетното си семейство и никога не пропуска да отдаде заслуженото на своята съпруга, дарила го стри момичета и две момчета. Двамата са заедно от 17-годишна възраст и са образцов пример за едно прекрасно семейство.

За пореден път се убеждаваме в това, след като Джейми пусна поредната снимка на децата и съпругата си в Инстаграм. На нея са петте деца и мама Джулс, а той кратко, но красноречиво е озаглавил кадъра с „Моят клан!“.

В центъра на снимката е четиригодишният Ривър, който позира в костюм на пчеличка и явно доста забавлява останалите от семейството, които се смеят на заден план, седнали на дивана.

Преди няколко дни Джейми Оливър пусна още един кадър на семейството си, акцентирайки на това колко време е минало откакто двамата със съпругата му са решили да прекарат живота си заедно, правейки паралел със стара черно-бяла снимка с Джулс, на която двамата са доста по-млади.

Вижте това слънчево семейство в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР