Хю Грант: Да си баща на 60 е трудно

eva.bg 20 October 2020

Снимка: Getty Images

Хю Грант е на 60 и е баща на пет деца от две жени. Личният му живот винаги успява да разбуни духовете. Тези пет деца се появиха в рамките на шест години, като първото се роди през 2011 година, а връзките на британския актьор – събирания и раздели, афери и интриги – продължават да се обсъждат разпалено.

Макар и актьорът да си спечели заслужено етикета „вечен ерген“, през 2018 г. той даде шанс на брачните отношения и сключи брак със своята възлюбена  Анна Елизабет Ебърстийн - телевизионен продуцент и е почти с 20 години по-млада от него.

Но Грант не си прави илюзии. Той съзнава, че радостта от бащинството е дошла твърде късно за него и в момента среща трудности. Пред списание Radio Times той сподели всичко това:

„Опитвам се да бъда млад баща в тялото на възрастен човек. Да, вече съм на възраст и затова е трудно. Но си струва. Да имаш семейство е толкова хубаво и го разбрах чак сега.“, каза актьорът.

Той допълни, че несъзнателно е започнал да се държи като собствените си родители:

„В някакъв момент започваш да се държиш като своите родители. Аз се превърнах в баща ми напълно несъзнателно. Карам се по абсолютно същия начин, както едно време ми се караше той. Правя нелепи физиономии, когато се изправя пред много лесни задачи – точно като него! Но в много отношения приличам по-скоро на майка си, отколкото на баща си. Държа се глуповато, преправям гласа си по смешен начин, докато съм с децата. Това правеше и тя. Не съм убеден, че децата ме намират за забавен обаче“, продължи той.

В момента Хю е доста предпазлив към личния си живот, предвид всички развихрили се скандали около него пред публичното око. Най-малкото му дете се роди през 2018 г., но той все още не е разкрил пола му. Повече за връзките и останалите му деца може да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР