Хю Грант стана баща за пети път

eva.bg 09 март 2018

Снимка: getty images/guliver

Хю Грант стана баща за пети път, след като 35-годишната му приятелка Ана Еберстейн го дари с още един наследник. Новината за щастливото събитие бе разпространена от бившата му приятелка Елизабет Хърли, която по този повод коментира, че той е „започнал да хвърля хайвера си чак след като е навършил 50“. Това си е самата истина, защото 57-годишният в момента актьор може да е многодетен татко, но първото му се роди през септември 2011 година. И то не е от настоящата му приятелка, от която има още две деца освен току-що роденото. През 2012 година Хю Грант стана баща и на още едно дете, но то е от трета жена.

„Винаги съм се възхищавал на французите и италианците, които приемат брака изключително сериозно. В същото време някак си се подразбира, че в пет следобед през леглото им може да мине и някой друг. Но те не се хвалят с това, не го огласяват, не му отдават прекалено значение. Те никога не казват нищо, но именно аферите крепят браковете им“, заяви в интервю преди време Хю Грант, който определено не вярва в брака.

„Дали смятам, че хората са създадени за 40-годишни моногамни връзки? Не, не, не! Кой казва, че е така? Сигурно само в Библията. Никога никой не е казвал, че това е добра идея. В брака няма нищо романтично, просто доброволно влизаш в затвора“, допълни Грант.

Може да не вярва в брака, но пък явно след като е навършил 50 е решил, че е време за потомство – колкото повече, толкова повече.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР