Хю Грант: Всъщност е страхотно да си женен!

eva.bg 16 December 2019

Снимка: getty images

Дълго време Хю Грант бе виждан като вечния ерген. Той е излизал с десетки манекенки и актриси и дълго време бе категоричен в отрицателното си мнение за брака.

Миналата година през май месец той най-накрая даде шанс на брачните отношения и каза „да“ на 57-годишна възраст на своята възлюбена Анна Елизабет Ебърстийн, която е телевизионен продуцент и е почти с 20 години по-млада от него.

Преди да минат под венчилото, двамата бяха заедно около шест години, изпълнени с много възходи и падения. Малко преди да се роди първото им дете с Анна през 2012 г., на Хю се ражда дъщеря от Тинглан Хонг през 2011 г. – рецепционистка в китайски ресторант, в която той се влюбва. Хю дори се връща при нея след кратка раздяла с Анна и на следващата година му се ражда трето дете, отново от Хонг – синът им Феликс.

Очевидно обаче актьорът все още обича Анна, защото приключва отношенията си за пореден път с Тинглан и се завръща в обятията й. Британските медии изписваха стотици редове за връзките на Грант, особено след като последва това Анна да го дари с четвърти и пети наследник, след като се събраха. Да, само си представете, Хю Грант стана баща на 5 деца в рамките на 6 години.

Сега, в интервю за Virgin Radio, актьорът сподели новата си визия за брачните отношения и децата, защото, дори и да не ни се вярва, Грант е бил скептичен към цялата идея за деца и семейство: „Чувството да се оженя бе прекрасно. Нека кажа, че това е едно от нещата, които отлагах десетилетия наред. Сега мога да заявя, че е чудесно да си женен“, твърди Грант.

„Сбърках за брака. Нямах правилна представа за него. Не исках и деца. Въртях очи с досада, когато някой повдигнеше тази тема. Всички ме убеждаваха, че просто не разбирам и, знаете ли, наистина не разбирах“, допълва той.

Хю Грант наистина трябва да е претърпял промяна. Нека припомним, че дори 13-годишната му връзка с Елизабет Хърли, която приключи през 2000 г., не му се струваше достойна за брак. Въпреки това двамата са в много добри отношения и Хю дори е кръстник на сина на Хърли.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР