Жизел Бюндхен: Здравословното хранене прави чудеса!

eva.bg 19 October 2020

Снимка: Instagram

Жизел Бюндхен продължава да носи титлата „супермодел“ заслужено. През лятото тя навърши 40, но продължава да изглежда все така невероятно.

Жизел сподели, че това, което поддържа формата й съвършена, кожата й красива, а здравето й – стабилно, е хранителният й режим.

Бразилският супермодел винаги е проповядвал здравословен начин на живот, изпълнен с движение, медитация и много разходки сред природата (както виждаме в Инстаграм профила на Жизел).

Сега Бюндхен сподели няколко кадъра с билките и храните, които си набавя редовно от градината:

„Храната е един от най-мощните инструменти, с които разполагаме за поддържането на имунната ни система в добро състояние. Искрено вярвам в древното разбиране, че храната е най-доброто лекарство. Когато започнах да подбирам внимателно храните, които консумирам, животът ми се промени изцяло.

Когато ядем пресни храни, които не са преработени, техните полезни вещества и витамини ни поддържат по-здрави и жизнени. Тялото функционира по-добре, когато ги приема. Едно от любимите ми неща е да бера пресни продукти и билки от нашата  градина!“, написа моделът.

„Питат ме дали на 40 се грижа за себе си повече, отколкото когато бях на 20. Всъщност никога не е твърде рано или твърде късно човек да се грижи добре за себе си. Трябва съзнателно да се стремим към това. За мен винаги е било важно да следя здравето си и да се храня правилно. А времето лети така бързо! Но истината е, че обичам живота и се наслаждавам на всичките му етапи. Не ме е страх от старостта и я възприемам като естествен процес“, казва пък преди време Жизел.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР