Шие сватбената рокля на снаха си

eva.bg 18 October 2020

Какво по-естествено годеницата на Бруклин Бекъм да помоли бъдещата си свекърва да ушие роклята й за сватбата, още повече когато става дума за собственичка на доказал се моден бранд.

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на Никола Пелц, която се сгоди за сина й Бруклин през юли. Още не е ясна датата на самата сватба с оглед на новите ограничителни мерки срещу коронавируса в Лондон и Калифорния, където според плановете трябваше да бъдат двете тържества. Дейвид Бекъм се гласял да води и двете церемонии, а шаферка щяла да бъде единствената дъщеря на Виктория и Дейвид – Харпър.

Очаква се основното музикално шоу да бъде изнесено от Елтън Джон, който е кръстник на бъдещия младоженец. Вероятно ще има включване и от бившите колежки на Виктория от момичешката някога банда „Спайс гърлс“.

21-годишният Бруклин и 25-годишната Пелц настоявали за тържества без присъствие на медии и дори отказали предложение от таблоид да заснемат сватбата им срещу 1 милион лири. По-рано излезе новината, че двамата искали да си кажат „да“ в катедралата „Свети Павел“ в Лондон, където принцеса Даяна и принц Чарлз се ожениха през 1981 г., но дали противоепидемичните мерки няма да сложат окончателно вето върху това им желание, предстои да разберем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР