Виктория Бекъм за годежа на сина си

eva.bg 13 July 2020

През уикенда бързо се разпространи щастливата новина, че най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм – 21-годишният Бруклин – се сгоди с приятелката си Никола Пелц.

Никола Пелц е на 25 и е актриса. Между нея и Бруклин нещата се развиват скорострелно бързо – малко след като младият Бекъм се раздели с приятелката си Хана Крос, той вече бе хлътнал по Пелц и открито демонстрираше връзката си с нея в социалните мрежи. Днес той я нарича своя сродна душа и очевидно иска да прекара остатъка от живота си с нея.

Този път обаче семейството на Бруклин го подкрепя напълно и дори мама Виктория се изказа положително за годежа. Както знаем, фамилията Бекъм е адски задружна и без одобрението на Дейвид и Виктория синът им едва ли би се решил на тази крачка.

Годежът на двамата е бил заснет от малката Харпър Бекъм и не след дълго Виктория сподели снимка в Инстаграм профила си, като написа: „Това са най-вълнуващите новини и не можем да бъдем по-щастливи за Бруклин и Никола! Желая им любов и вечно щастие. Цялото семейство ви обичаме толкова много!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

В поста на г-жа Бекъм бяха отбелязани всички от семейството. Припомняме, че предишната приятелка на Бруклин не бе така топло приета от Бекъмови, макар и синът на Дейвид и Виктория да изглеждаше влюбен до уши.

Приближени до семейството твърдяха, че Дейвид и Виктория не одобряват връзката на Бруклин с Хана Крос, защото смятат, че тя го манипулира. Затова бившият футболист бе посъветвал сина си да се дистанцира от гаджето си и да помисли дали имат бъдеще заедно. Виктория и Дейвид дадоха на Хана да разбере, че не е добре дошла на техните почивки и се случваше Бруклин да е разделен от нея, когато е със семейството си. Не мина много време, след като двамата приключиха отношенията си.

Новата му любов обаче е успяла да омае и очевидно взискателните родители на младия Бекъм  - тя присъства на всички семейни сбирки и по време на изолацията никой от фамилията нямаше нищо против Бруклин да предпочете да остане с приятелката си под един покрив. А сега Никола Пелц получи и благословията на Виктория и Дейвид. Очакваме скоро да чуем какви са сватбените планове на влюбените.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР