Back to black: Стилната визия на Кейт Мидълтън

eva.bg 13 October 2020

Снимка: NHM London

Ако Ана Уинтур следва едно правило в модата, то е никога да не залага на изцяло черна визия. Е, Кейт Мидълтън не се води по подобни правила.

Херцогинята на Кеймбридж е една от най-стилните дами в света и ако се облича в черно от глава до пети, го прави с много елегантност и изтънченост.

Тя заложи на такава визия при гостуването си в Британския природонаучен музей. Кейт е негов патрон и го посети, за да отправи съобщение към участниците във фотографски конкурс.

Херцогинята ще обяви победителя, станал „фотограф на годината“, в първата виртуална церемония, която музеят ще проведе, предвид новите мерки срещу коронавируса.

Изчистеният черен тоалет на Кейт се състоеше от панталон, памучна блуза и блейзър с остри рамене от Alexander McQueen за 1240 паунда.

Alexander McQueen е любимият бранд на херцогинята на Кеймбридж, а този ефектен блейзър несъмнено разчупи цялата визия, въпреки лаконичния черен цвят. За да добави малко блясък, Кейт сложи нежни перлени обици, които изпъкваха повече на фона на монохромното облекло.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР